Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Preobrate vam bo ponudil Uran, ki prinaša mnogo novih zadev. Določiti si boste morali na novo osebne meje in se jih držati. Veliko časa boste namenili razmišljanju, raziskovanju, pogovorom in čustveni skladnosti. Srečen dan: sreda.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju osebnosti. V ospredju bo tako trma kot temeljitost, in roko na srce – svoje cilje boste dosegli v celoti. Napredovali boste v odnosih in tam, kjer bo veliko ljudi. Pogumno se boste soočili s tistim, kar bo novo in za vas uganka. Na delovnem mestu bo dinamično.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi. Naklonjen vam bo Merkur in Neptun, tako boste imeli preizkušnjo v komunikaciji in odločnosti. Do izraza bosta prišli iznajdljivost in prilagodljivost. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Zadeve se bodo obrnile korak za korakom v vašo korist.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Blesteli boste v besednem izražanju in skupinskih opravilih. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam bo podaril modrost in dobro izbiro. Po zvezdnih namigih bo nujno, da si boste vzeli čas zase in uživali v čarobnosti danega trenutka.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Jupiter, planet dobrih želja in ugodnosti, vam bo podaril paleto uporabnih informacij. Narediti boste morali načrt, kako vlagati energijo. Spremljala vas bo tudi sreča. Za resnico in pravico se boste pripravljeni boriti. Vzemite si dovolj časa za raziskovanje duhovnosti in pisanje občutkov.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Prijetne besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do uspeha. Poglobili se boste v tista znanja, ki so vam bile v pomoč v preteklosti. Merkur in Venera prinašata prijetnosti, harmonijo in dobre iztočnice. Napredovali boste na osebni ravni. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi v pogledu prijateljstva in ljubezenskega življenja. Čas v sebi skriva novosti in spremembe, ki vam bodo v pomoč. Določiti si boste morali nove osebne meje, kajti Uran vam bo pomagal razumeti drugačnost. Kocke usode vam bodo naklonjene na delovnem mestu.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Pred vami je ognjevit in ploden teden. Pluton vam bo v pomoč pri odkrivanju novih obzorij in pri raziskovanju tistega, kar morate spremeniti. V oporo vam bo oseba, ki vam veliko pomeni, najverjetneje srčni izvoljenec. Pozitivne misli bodo tiste, ki bodo prinesle ravnovesje in skladnost.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Notranji nemir boste morali premagati na kreativen način. Aspekt med Soncem in Jupitrom prinaša več dinamike, nekaj drznosti in učinkovitih rešitev. Poiskati boste morali navdih v sebi in posledično reči bobu bob. Od srede dalje bo več priložnosti za odkrivanje novosti in osebne sreče.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Pozitivne misli bodo prinesle napredek na osebni in duhovni ravni. Merkur v sedmem polju vašega horoskopa vas bo učil prilaganja in sprejemanja. Izstopala bo trma, ki bo v pozitivnem smislu prinesla nekaj ugodnih rešitev. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in če vam bo všeč ali ne.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Utrinek tedna bo odkrivanje tistih zadev, ki vam bodo uganka. Pri tem se boste zabavali in naredili mnogo dobrega zase in za okolico. V ospredju bo idealizem, kajti naklonjen vam bo Neptun, tako se obljublja čas romantike in Mars bo poskrbel za mnogo drznosti in temeljitosti.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Pluli boste po mirnem polju in sledili osebnim željam. Aspekt med Merkurjem in Venero prinaša dobre informacije, skladnost in diplomacijo. Sprostitev boste našli med ljudmi. Vezani bodo imeli v tem tednu srečo v ljubezni in nevezani priložnost za nova poznanstva.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog. Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje