Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ko gre za slog, plavaj s tokom,

  ko gre za načela, bodi trden kot skala.

   

  Oven
  21. 3. – 20.04.
  Saturn bo tisti, ki vam bo postavil določene omejitve in prej omenjeno sprejmete, lažje vam bo. Narediti boste morali pri sebi načrt, kaj si želite in kako pridete do zastavljenih ciljev. Vsekakor bo potrebno uviditi določene ovire, kot priložnost za osebno rast. V ljubezni bo romantično.

  Bik
  21. 4. – 20. 5.
  Venera in Saturn bosta krojila teden in prinesla nekaj dobrih iztočnic osebnega napredka. Pomembno bo, da na življenje pogledate s svetle plati, tako boste našli ravnovesje in skladnost. Po zvezdnih namigih je nakazano, da izberete težjo pot, za katero boste kmalu tudi nagrajeni.

  Dvojčka
  21. 5. – 20.6.
  Do ponedeljka se boste morali odločiti in sprejeti paleto odločitev. Napredovali boste v znanju, raziskovanju in modrosti. Vaši nasveti bodo dragoceno darilo drugim ljudem. Poglobiti pa se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali. Komunikacija bo sol in aroma v ljubezni.

  Rak
  21. 6. – 22. 7.
  Mlaj (torek) prinaša napredek v pogledu odnosov in diplomacije. Naredili boste pomembne korake naprej in se lotiti tistega, kar morate spremeniti. Dinamika v pogledu službe se bo nadaljevala, toda izzivom boste v celoti kos. Srečen dan bo četrtek, ko najdete notranji mir in ravnovesje.

  Lev
  23. 7. – 22. 8.
  Ognjeno srce bo simbol, da boste v svoje življenje sprejeli vse tisto, kar je drugačno. Odlikovala vas bosta tako samozavest, kot plemenitost in tako najdete v sebi notranjo moč. Nekaj fizične energije vam bo odvzel Neptun, torej si morate vnaprej določiti osebne meje in pravila igre.

  Devica
  23. 8. – 22. 9.
  Odprle se vam bodo nove, nekoliko neznane poti in s tem pridobite paleto dobrih iztočnic. Naklonjenost Merkurja in Saturna boste sprejeli v lastno korist in skozi omenjeno napredujete v raziskovanju neznanih znanj. Po zvezdnih namigih je razbrati, da boste več na poti in aktivni med ljudmi.

  Tehtnica
  23. 9. – 23.10.
  Naredili boste prerez in na odločilen način rekli bobu bob. Seveda bo to nekaj novega in zato morate biti previdni v besednem izražanju. Notranjo drznost in odločnost vam bo ponudil Pluton, kateri vam bo v osebno pomoč. Sprostili se boste ob pogovoru s srčnim izvoljencem ali prijateljem.

  Škorpijon
  24.10. – 22.11.
  Notranji nemir bo posledica stresa in čas bo, da najdete priložnost za osebno srečo. Mars in Jupiter se srečata v soboto in to pomeni, da vas čaka tudi paleta dobrih iztočnic. Na svoj način boste do srede stopili v ospredje in na pravilen način povedali svoje mnenje. Ljubezen: dinamično bo.

  Strelec
  23.11. – 21.12.
  Ljubiti sebe je dar, ljubiti druge je darilo in omenjeno bo izziv tedna. Mars planet dinamike, akcije in drznosti vam bo podaril moč, da boste dokončali zadeve na intenziven način. Potrebovali boste nekaj spodbude in motivacije, v osnovi pa najdete tudi optimizem in dobro voljo.

  Kozorog
  22.12. – 20. 1.
  Drugi ljudje vam bodo ogledalo in prej boste omenjeno sprejelim lažje vam bo. Iz preteklih izkušenj boste lahko izluščili zrno modrosti in tako stopili naprej po začrtani poti. Nekaj več dinamike bo v ljubezni, kajti ne bo vse po vaše. Mlaj (torek) bo priložnost za poslovne razsežnosti.

  Vodnar
  21. 1 – 18. 2.
  Opozicija med Soncem in Uranom prinaša spremembe in novosti. Nakazano je, da se boste morali spremeniti in doumeti nekaj novih razsežnosti. Težja pot vam ne bo smela biti breme, ampak darilo življenja. Kanček romantične bo prijeten dodatek v ljubezni in modro bo, da se prilagodite.

  Ribi
  19. 2 – 20. 3.
  Znani ste po tem, da ste največji romantiki zodiaka. Tudi v tem tednu vam bo prijetno in zadeve se bodo odvijale po tisti poti, ki vam je začrtana. Spremembe boste morali sprejeti v torek ali sredo. Naklonjen vam bo Jupiter in Mars kar pomeni, da najdete v sebi moč in delavnost.

   

  Vir: Nedelo

   
  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.