Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Pred vami je teden poslovnih uspehov in finančnih prelivov. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam bo podaril prave besede ob pravem času in kopico uporabnih nasvetov. Notranje se boste morali spremeniti in umiriti. Teden v sebi skriva kreativen navdih in plodnost. Dan ljubezni: sreda.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Odprle se vam bodo nove in vam neznane poti. Teden bo v znamenju aspekta Venere in Plutona, ki prinaša preobrazbo tako na osebni, kot duhovni ravni. V ospredju bo trma in dejstvo, da ne bo vse po vaše. Prej boste omenjeno sprejeli, lažje vam bo. Sprostila vas bo narava.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Jupiter, planet dobrih želja, vam bo prinesel ugodne in modre rešitve v pogledu ljubezni in diplomacije. Notranja odločnost vam bo prišla prav pri vseh delovnih obveznosti. Postaviti si boste morali osebne meje in pravila igre ter se jih držati. Srčni izvoljenec vam bo v ogledalo in v pomoč.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Sledili boste sebi in notranjemu navdihu, to pa bo pot do lastne resnice in osebne svobodo. Notranji nemir bo zaščitni znak tedna – prelomnica pa bo v četrtek, ko nastopi mlaj. Poglobiti se boste morali vase, zelo blizu vam bo skozi cel teden Merkur, ki prinese prave besede ob pravem času.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Ujeti boste v primež obveznosti in tako pridobili nekaj novih znanj in priložnosti za rast. Poiskati boste morali navdih in slediti tistim stvarem, na katere ste lahko ponosni. Pluton, planet skrivnosti, vam bo podaril preobrazbo in izkušnjo duhovnih razsežnosti. Sreča se skriva v globini srca.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Teden prinaša mnogo plodne in ustvarjalne energije. Naklonjena vam bosta Venera in Pluton, ki vnašata nove poglede in priložnosti za osebni razvoj. V ljubezni boste tako bolj neposredni in samski bodo imeli priložnost za raziskovanje. Pozitivne misli bodo tiste, ki prinesejo uspeh in navdih.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Odlikovala vas bo notranja moč in pogum. Mars vam bo podaril dinamiko in priložnost, da boste stopili v ospredje. Popazite pa na to, kako boste povedali svoje mnenje. Modro se bo zavedati, da lepa beseda najde ključ do srca. Sreča vas bo spremljala tako v ljubezni, kot na delovnem mestu.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Intuicija vam bo prinesla prijetne dogodke in tako se boste znašli na pravem mestu. V torek in sredo boste opravičeno ponosni nase, kajti premagali boste nekaj iz preteklosti. Mlada Luna (četrtek) pa prinaša zavest povezanosti in sodelovanja. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile aktivnosti na prostem.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi in dejstvo je, da vam bodo drugi ljudje ogledalo. Dogodki se bodo v osnovi odvijali po pričakovani poti. Naklonjenost Merkurja boste sprejeli v pogledu komunikacije in retorike. Res pa je, da ne boste smeli iskati lažjih poti ali morebitnih bližnjic.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Saturn, modri učitelj mitologije, vam bo podaril dobre iztočnice in priložnosti. Veliko se boste ukvarjali s pojmom duhovnosti, novih znanj in raziskovanj. Pogovoriti se boste morali z nekom, ki mu zaupate. Od četrtka dalje (mlaj) se obeta mnogo plodne in ustvarjalne energije. Ljubezen: osebni napredek.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Odločitve, ki jih piše življenje, bodo prinesle navdih. Naklonjena vam bosta Jupiter in Merkur, prvi prinese širšo dimenzijo življenja in drugi retoriko in komunikacijo. Tako boste lažje stopili v ospredje in bolj svobodno povedali svoje mnenje. Odkritost vam bo prišla zelo prav tudi v ljubezni.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  V ljubezni se vam odpira kopica dobrih priložnosti. V ospredju bo veselje in harmonija. Aspekt med Merkurjem in Jupitrom obeta ugodne možnosti in rešitve. Ključno bo, da si boste postavili osebne meje. Zapisujte si svoje občutke in si tako olajšajte svojo dušo.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje