Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21.3. – 20.04.

  V ospredju bo ljubezen in tako se boste pilili v partnerskem odnosu, če pa ste še samski, vam bo teden naklonjen in lahko spoznate sorodno dušo. Uran je tisti, ki vam bo v tem obdobju prinesel nova spoznanja, ugodne zamisli in srečne rešitve. Drznost se vam bo obrestovala od srede naprej.

   

  Bik

  21.4. – 20. 5.

  Spremembe, ki se bodo odvijale v tem tednu, vam bodo v prenesem pomenu podarila krila. Občutljivost boste zamenjali za magičnost, pri tem vam bosta naklonjena Venera in Uran. Stopili boste iz varnega okolja v neznano, s tem pa pridobili samozavest in dragoceno izkušnjo osebne preobrazbe.

   

  Dvojčka

  21.5. – 20.6.

  Prehod Jupitra v novo znanja pomeni nekaj več preudarnih in premišljenih odločitev. Odgovoriti si boste morali na preprosto vprašanje, kaj si želite in kaj vas osrečuje. Najdite moč in stopite na delovnem mestu korak naprej. Srečo boste vsekakor našli v intimnosti doma.

   

  Rak

  21.6. – 22. 7.

  Komunikacija bo tista, ki bo prinesla lepoto in odnesla bolečino. Modro bo, da boste povedali vse tisto, kar vas moti ali bremeni. Mlada Luna vam bo podarila kreativno energijo in tako boste svojim nalogam in obveznostim kos. Sreča ni nekaj zunanjega, ampak nekaj kar se skriva v globini srca.

   

  Lev

  23.7. – 22. 8.

  Napredovali boste v pogledu varnosti in pridobili nekaj uporabnih namigov. Teden bo v znamenju mlade Lune in tako najdete v sebi moč za nujne spremembe, ki vam bodo vlile zaupanje in moč za naprej. Nekaj sprememb boste sprejeli v torek in četrtek in se v prenesem pomenu dokazali sebi.

   

  Devica

  23.8. – 22. 9.

  Jupiter vam bo pomagal do neke notranje resnice, ki jo boste čez čas uspešno zagovarjali. V tem tednu bo za vas ključno, da se boste sprostili in napredovali v raziskovanju. V svoje življenje boste na nezavedni ravni privabljali ljudi, ki vam bodo podarili upanje in prinesli modrost.

   

  Tehtnica

  23.9. – 23.10.

  Sprostila vas bo glasba in pridobili boste neko zaupanje v lepoto življenja. Kljub obremenitvam, se bodo zadeve obrnile v smeri, ki bo pričakovana in iskana.  Vzemite si čas zase in prisluhnite nasvetu prijatelja, tako najdete še dodatno možnost. V ljubezni bo dinamično, a romantično.

   

  Škorpijon

  24.10. – 22.11.

  Sonce in Pluton tvorita dinamičen aspekt in omenjeno pomeni, da se boste morali postaviti zase in nekaj časa preživeti v razmišljanju. Ključno bo, da telesu v naravni obliki dovajate dovolj vitaminov in mineralov. Sreča se vendarle skriva na strani pogumnih, najdite jo v globini srca.

   

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Dejstvo je, da ste se pripravljeni za svobodo boriti in jo zagovarjati. Toda ravno v tem tednu bo rdeča nit odnosi, ter postavljanje osebnih mej na pravilen način. Vezani bodo v preizkušnji pravih besed, nevezani na v raziskovanju sebe. Ljudje vam bodo ogledalo in to naj vam bo darilo vesolja.

   

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Poglobili se boste v paleto delavnih obveznosti in naredili pri tem prerez in korak naprej. Do izraza bo prišla potreba po analizi in delu na sebi. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Naklonjen vam bo planet Mars, ki vam okrepi samozavest in osredotočenost do cilja.

   

  Vodnar

  21.1. – 18. 2.

  Na platno življenja boste v prispodobi morali vnesti svetle barve. Izzivi bodo predvsem poslovne narave in uspehi bodo plod trdega dela in truda. Naklonjena vam bo Venera, ki prinese magnetičnost, čustvenost in romantiko, ter Uran, planet sprememb, novosti in alternativnih rešitev.

   

  Ribi

  19.2. – 20. 3.

  V pogledu sodelovanja boste deležni osebne preizkušnje. Zdi se, da boste morali stopiti v ospredje in se skozi to dokazati. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Rdeča nit tedna bo preteklost, rešiti morate nekaj kar vas bremeni. Pogovorite se z nekom, ki mu zaupate.

   

  Vir: Nedelo

   

   


  vedezevanje

  Vas zanima kakšna je vaša usoda in kako jo lahko spremenite? Kaj storiti, ko vas življenje postavi pred oviro? Pomoč poiščite pri nekomu, ki vas osebno ne pozna in ki preko jasnovidnosti poseže v vašo prihodnost in v vaše prihajajoče dogodke.

  Na vsa zastavljena vprašanja glede vaše prihodnosti vam odgovori izkušena jasnovidka NADICA MIKOL. Pokličite jo kadarkoli jo potrebujete na 090 60 06.

  *Strošek klica iz omrežja Mobitel in Telekom znaša 1,99 EUR/min, cenik iz drugih omrežij pa preverite pri vašem operaterju.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje