Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Budisti pravijo, da ko spoznaš osebo, zaradi katere občutiš preveliko vznemirjenost (hitrejše bitje srca, tresenje rok, mehka kolena), ta oseba ni prava zate. Pravijo, da se, ko spoznaš svojo sorodno dušo, počutiš popolnoma mirno, brez kakršnih koli tesnobnih občutkov in vznemirjenosti.

  Predstavljaj si, da vstopiš v razmerje s takimi občutki. Kako misliš, da se bo razmerje nadaljevalo?

  In predstavljaj si, da ti nekdo spet odnese tla pod nogami, da še sebe ne ujameš več. Kako misliš, da se bo nadaljevalo tako razmerje?

  ***

  Ko se v sebi zares umiriš in ugotoviš, kaj za svojo srečo zares potrebuješ, takrat ne zasleduješ nekih ekstremnih občutkov, se ne spuščaš v odnose, ob katerih pozabiš nase.

  Uživaš ob prepoznavanju ujemanj in ko ujemanja prepoznaš tako dobro, se varno prepustiš in zajadraš v lep partnerski odnos. Tak, ki ga lahko v miru gradiš, se mu predaš, se zabavaš, si svoboden v sebi in hkrati popolnoma varen.

  Kako je lahko lepo, če res najprej pri sebi razčistimo, kaj želimo, kaj smo in kam bi v odnosih radi šli. Samskost je najboljši čas točno za to. Ne izgubite odličnih priložnosti, ki vam jih samskost ponuja.

  Krasno je, ko stvari vzamete v svoje roke in ko želite, prav hočete rasti, sami sebe kaliti v res super osebo, ki bo čez nekaj časa vstopila popolnoma mirna in cela v novo partnerstvo.

  In to MORA biti naš začetek. Vse se začne pri sebi. Potem pa akcija naprej!

  Sončni pozdravček,

  Nina.

  Budisti

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.