Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če se vse do današnjega dne še niste preizkusili v eni NAJPOPULARNEJŠIH vadb pri nas na Tanergiji, potem je skrajni čas, da to storite.

  Danes vam predstavljamo 5 RAZLOGOV, zakaj je GroundZone vadba, v katero se bo vaše telo zaljubilo na prvi gib.

  1. Že po eni sami uri se boste počutili neverjetno raztegnjene v prav vse dimenzije telesa, kar je ob sedečem načinu življenja za telo pravi blagoslov.
  2. Med vadbo se boste toliko prepotili, da se bodo vdale tudi najbolj trdovratne maščobne blazinice.
  3. Vaše telo bo postalo močno, izboljšala se bosta tako vaša koordinacija kot ravnotežje, kar vam bo koristilo v vsakodnevnem življenju in preprečilo marsikatero poškodbo.
  4. Med vadbo boste dodobra natrenirali tudi svoje smejalne mišice. Samo predstavljajte si, kako izgledajo položaji z imeni opica, vrana in škorpijon.
  5. Poskrbeli boste tudi za svoje možgane. Z GroundZone vajami se namreč lotevamo spreminjanja nepravilnih vzorcev gibanja tam, kjer se začenjajo – v naših možganskih povezavah.

  Verjetno se sprašujete, kakšno vezo ima GroundZone s pilatesom? Vse, čisto vse. Najboljše pa je to, da so vaje zasnovane tako, da jih lahko izvaja vsak od nas, res, čisto vsak od nas, ker zmeraj naredite tisto, kar zmorete.

  Ostane nam le še to, da vas povabimo na BREZPLAČNO GroundZone pokušino, ki bo potekala v petek, 9. junija 2017 ob 17.45 uri, na posebnem dogodku v parku Tivoli in se o vseh razlogih prepričate sami.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje