Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če morda ravno razmišljaš o nakupu menstrualne skodelice, ampak si še malenkost skeptična glede uporabe, te bodo za nakup zagotovo prepričale preverjene prednosti Lalicup skodelice. Predstavljamo ti pet prednosti, zakaj zamenjati higienske pripomočke za novo, boljšo alternativo.

  Menstrualna:skodelica_LaliCup

  Menstrualna skodelica Lalicup je zdravju prijazna, udobna, zanesljiva, ekološka in cenejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom.

  1.  Pozabi na srbenja ali vnetja!

  Menstrualna skodelica ne suši ali draži vaginalne sluznice kot na primer nadležni vložki. Prav tako ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj. Skodelica je izdelana iz mehkega medicinskega silikona, ki je izredno varen za uporabo in dosega višje fizikalne lastnosti ter preprečuje nabiranje bacilov in drugih nečistoč zato lažje vzdržujemo njeno higieno.

  2. Prihranila boš kar nekaj časa

  In zagotovo se strinjaš, da je čas v vsakdanjem življenju zelo dragocen. Velika prednost menstrualne skodelice je ta, da ti ni potrebno tako pogosto hoditi na stranišče, kot to počneš pri uporabi tamponov ali vložkov. Večina žensk menstrualne skodelice odstrani in izprazni 2- do 4-krat dnevno, kar pa je manj pogosto, kot običajno zamenjamo tampon.

  3. … in denarja

  Prav si prebrala! Z nakupom skodelice boš čez leto privarčevala kar nekaj denarja, saj lahko ob rednem vzdrževanju učinkovito opravlja svojo nalogo tudi do več let. Samo pomisli na to, da se lahko enkrat na leto “gratis” odpraviš v shopping!

  Menstrualna skodelica Lalicup je precej bolj ekološka, saj potrebuješ le eno, ki jo lahko brezskrbno uporabljaš več let!

  4. Bele hlače? Brez problema!

  Pozabi na stalno preverjanje na straniščih, ali ti je “prišlo čez”. In zakaj bi se morala v času menstruacije izogibati svetlih hlač, ko pa ti tako zelo pristajajo! Menstrualna skodelica je popoln higienski pripomoček tudi zato, ker te nikoli ne bo razočaral. Obleci bele hlače in se samozavestno odpravi v svet, saj ima menstrualna skodelica dodaten rob – dvojni rob, ki poskrbi, da le ta ne pušča. Zahvaljujoč inovativno zasnovi ima večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča.

  5. Brez skrbi na morje, v bazen ali v fitness!

  Velika prednost, ki jo uporabnice Lalicup skodelice rade izpostavijo, je tudi ta, da jim skodelica omogoča brezskrbno uporabo med športnimi aktivnostmi, poleg tega pa se lahko brez skrbi med menstruacijo odpravijo na potovanje. Skodelica namreč učinkovito deluje tudi kot vodni tampon, ki preprečuje vdor vode v nožnico med kopanjem v kadi in plavanjem v bazenu ali morju. Zato pozabi na skrbi, da bi ti menstruacija pokvarila počitnice!

  Če želiš izvedeti, kaj vse so še ostale prednosti uporabe priljubljene Lalicup skodelice, potem klikni TUKAJ, in postani navdušena uporabnica tudi ti!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje