Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Navada je pač železna srajca in vsem se kdaj zgodi, da se bojimo preizkusiti nekaj novega. Ampak kadar je dobro za nas, je boljše da nekatere navade opustimo. Zato zberi pogum, nenazadnje se ti bo življenje med menstruacijo obrnilo na glavo – in s tem mislimo na boljše! Zakaj bi vztrajala pri vložkih ali tamponih, ko pa imajo toliko pomanjkljivosti? Beri dalje in ugotovila boš, zakaj moraš še danes v shooping! 

  3 razlogi za nakup Lalicup menstrualne skodelice

  menstrualna_skodelica

  1. Privarčevala boš!

  Naložba v menstrualno skodelico je v povprečju primerljiva s tromesečnimi stroški nakupa klasičnih higienskih pripomočkov, eno samo skodelico pa lahko uporabljaš več let. Samo pomisli ob tem dejstvu: Povprečna ženska v življenju uporabi in nato zavrže približno 17.000 tamponov in vložkov, kar posledično pomeni tudi ogromno stresnih in nepotrebnih poti v trgovino, velik kup smeti in velik kup računov! Torej ne le da boš privarčevala, tudi pri živčkih ti bo prihranjeno.

  Menstrualna skodelica lahko ob rednem vzdrževanju učinkovito opravlja svojo nalogo tudi do več let!

  2. Pozabi na vnetja in alergije!

  Tri četrtine žensk se vsaj enkrat v življenju sreča z vaginalnim vnetjem. In pogost vzrok za to so ravno klasični higienski pripomočki kot na primer vložek. Menstrualne skodelice za razliko od klasičnih pripomočkov ne dražijo ali sušijo vaginalne služnice, izdelane pa so iz varnega in zanesljivega medicinskega silikona brez potencialno škodljivih primesi, ki zmanjšuje možnost vnetij in glivičnih obolenj ter ne povzroča alergij.

  3. Popolno udobje – tudi med športom!

  Zagotovo te je že kdaj tampon motil med določeno športno aktivnostjo, ali pa si bila ob uporabi vložka malo neprepričana, ali boš iz telovadnice odšla brez madeža na hlačah. No, na takšne skrbi lahko z uporabo menstrualne skodelice zagotovo pozabiš!

  Ob pravilni namestitvi večina žensk skodelice sploh ne čuti, posebna oblika skodelice in luknjice na vrhu, ki ustvarjajo nežen podtlak, pa poskrbijo, da ostane varno in zanesljivo na mestu pri aktivnem preživljanju časa in spanju. Uporaba menstrualne skodelice je varna in zanesljiva tudi med plavanjem ali kopanjem; še več – je celo priporočljiva, saj lahko skodelico uporabljamo kot vodni tampon, ki preprečuje vdor vode v nožnico.

  Skodelica ima dodaten rob, dvojni rob, ki skrbi, da LaliCup ne pušča.

  Znebi se težav, s katerimi se vsak mesec srečuješ pri uporabi tamponov in vložkov ter skoči v nakup menstrualne skodelice Lalicup, ki ti bo spremenila življenje tiste dni v mesecu!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje