Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Novo leto je čas, ko si postavimo nove zaobljube, cilje, čas, ko odpremo novo poglavje. Čas, ko poskusimo znova delati na sebi, tako na boljšem psihičnem kot fizičnem počutju. In januar je popoln čas, ko lahko začnemo znova, četudi smo proti koncu leta malo pozabili nase. In medtem ko boste delale na sebi za bolj pozitivno in udobno življenje, ne pozabite tudi na tiste dni v mesecu – med menstruacijo! Preveri 3 nasvete, kako si ta čas v mesecu skozi celo leto polepšati življenje in predvsem poskrbeti, da so ti dnevi popolnoma brezskrbni.

   

  Zaživi lepše, boljše in predvsem bolj udobno življenje med menstruacijo!

  Kako do lepšega življenja tudi med menstruacijo?

  Začne se pri tem, da najprej do konca porabiš vse vložke in tampone, nato pa le te zamenjaš z novim higienskim pripomočkom – menstrualno skodelico Lalicup!

  Skodelica Lalicup je zdravju prijazna, udobna, zanesljiva, ekološka in cenejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom, ki jih ženske in dekleta uporabljamo že stoletja, in kot takšna tudi simbol sodobnih žensk in deklet, ki želijo živeti brezskrbna, zdrava, aktivna in odgovorna življenja.

  1. Skozi leto boš privarčevala!

  Ponavadi si za Novo leto zadamo, da bomo manj zapravljale za stvari, ki jih resnično ne potrebujemo ter bomo denar porabile bolj premišljeno. Lahko začneš že pri higienskih pripomočkih med menstruacijo! Zakaj? Zato, ker je naložba v menstrualno skodelico v povprečju primerljiva s tromesečnimi stroški nakupa klasičnih higienskih pripomočkov, eno samo skodelico pa lahko uporabljamo več let. Super, kajne?

  2. Zdravje naj bo na 1. mestu!

  To velja tudi v času menstruacije. Zdi se, da ženske premalo razmišljajo o tovrstnih težavah in enostavno samo potrpijo, ko jih draži ali se suši sluznica, ko dobijo glivična vnetja in tako naprej. Pozabi na te težave in se odloči za nakup menstrualne skodelice, ki za razliko od klasičnih pripomočkov ne draži ali suši vaginalne sluznice, izdelana pa je iz varnega in zanesljivega medicinskega silikona brez potencialno škodljivih primesi, ki zmanjšuje možnost vnetij in glivičnih obolenj ter ne povzroča alergij.

  3. Poskrbi za svoje telo in počutje tudi v času menstruacije!

  Pozabi na izgovore, zakaj ne moreš telovaditi med menstruacijo. Če res nimaš hudih krčev (kar ti je seveda oproščeno in si v teh trenutkih zaslužiš kavč, dekico in čokolado), potem menstruacija ne sme biti izgovor, da se ne odpraviš v fitness, tek ali opraviš trening v svoji dnevni sobi. In z menstrualno skodelico je to še bolj prijetno in najbolj pomembno – zelo udobno!

  Menstrualno skodelico namreč lahko brezskrbno uporabljaš med katerimikoli športnimi aktivnostmi, saj je skrbno zasnovana in izdelana iz mehkega medicinskega silikona tako, da ne povzroča neprijetnega občutka med aktivnim preživljanjem časa.

  Zahvaljujoč inovativno zasnovi ima večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča!

  Z inovativno zasnovano menstrualno skodelico Lalicup si lahko povsem brezskrbna, saj jo varno in udobno na pravem mestu drži rahel podtlak, ki se sprosti šele ob stisku za dno skodelice, ko jo želiš odstraniti. Oblika in prostornina menstrualne skodelice Lalicup zagotavljata maksimalno učinkovitost tudi pri močnejših menstruacijah, na skodelico pa se lahko zaneseš tudi med kopanjem in plavanjem, saj bo kot vodni tampon zanesljivo preprečila vdor vode v nožnico.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje