Poleg tega, da z menstrualno skodelico prihraniš denar,  je ta najboljši higienski pripomoček med menstruacijo, ker je izdelana iz 100% medicinskega tekočega silikona, ki je kataliziran na osnovi platine in ne vsebuje lateksa ali škodljivega BPA. Največja prednost pa je zagotovo ta, da te menstrualna skodelica ne pusti na cedilu, saj nikoli ne prepušča! 

M-skodelica ti ne pokvari dneva med menstruacijo!

Predstavljaj si, da imaš menstruacijo in celo popoldne preživiš na plaži, na ladji oziroma pozimi uživaš v smučanju popolnoma brez skrbi, da bi prišlo kaj čez ali da bi morala večkrat na stranišče. Ne gre le za sanjarjenje, z Lalicup menstrualno skodelico to postane resničnost! Kakršnikoli dan si zamisliš tiste dni v mesecu, se ta lahko odvija točno tako kot si zaželiš brez živčnosti in skrbi, da bi te menstruacija pri tem ovirala. Torej, zakaj si ne bi polepšala življenja tudi v času menstruacije?

lalicup

Bolj zanesljiva ne more biti!

Ima dodaten rob, dvojni rob, ki skrbi, da LaliCup ne pušča.

Z inovativno zasnovano menstrualno skodelico Lalicup si lahko povsem brezskrbna, saj jo varno in udobno na pravem mestu drži rahel podtlak, ki se sprosti šele ob stisku za dno skodelice, ko jo želiš odstraniti. Oblika in prostornina menstrualne skodelice Lalicup zagotavljata maksimalno učinkovitost tudi pri močnejših menstruacijah, na skodelico pa se lahko zaneseš tudi med kopanjem in plavanjem, saj bo kot vodni tampon zanesljivo preprečila vdor vode v nožnico. Z uporabo Lalicup menstrualne skodelice boš dan v službi preživela sproščeno, na dopustu popolnoma brez skrbi, na zmenku pa se boš počutila samozavestno kot še nikoli prej!

M-skodelica zagotovi bolj udobno življenje!

Z uporabo menstrualne skodelice boš za nekaj ur popolnoma pozabila, da imaš menstruacijo. Izprazniš jo lahko zjutraj pred službo ter nato na njo sploh ne pomisliš do konca izmene. In možnost spanja ponoči brez skrbi, ali boš morala zjutraj dati v pranje rjuhe, je z uporabo Lalicup popolnoma resnična in zlata vredna sprememba! Res je, da boste ženske z zelo močnimi menstruacijami morale na stranišče manj kot na 10 ur, ampak dejstvo je, da ima skodelica veliko večjo prostornino kot tampon.

Torej, če si želiš na primer za cel dan kampirati, pozabi na krvave tampone, ki ti naredijo čisto preveč dela, poleg tega pa se verjetno vsi strinjamo, da znajo biti zelo neudobni. Uporabi menstrualno skodelico in preživi dan popolnoma sproščeno! Tudi če si na dolgi poti do izleta, se ti ne bo treba nujno ustavljati na bencinski ali v trgovini, ker bi ti zmanjkalo vložkov ali tamponov, saj lahko eno skodelico uporabljamo več let!

Menstrualna skodelica zagotovo pozitivno spremeni tvoje življenje med menstruacijo in na način kako o njej razmišljamo. Skoči v spletno trgovino Lalicup in si zagotovi lepše, boljše in bolj udobno življenje med menstruacijo.