Najbolj cvetoči in prodorni blues rockerji Hamo & Tribute 2 Love so pred navdušeno in napolnjeno Cvetličarno predstavili svoj novi album 3p, ki so ga zdaj izdali še v nestrpno pričakovani digitalni obliki. Fantje so na odru Cvetličarne s prepričljivo sproščeno izkušenostjo odrskih mačkov začeli potovanje po vseh odtenkih lubezni, ki so jih uglasbili na novem albumu. Sprostili so vso lubezen in poredni blues rock za dva ter polni dvorani pričarali obljubljeno vreme za lubezen z značilnim raskavim vokalom svojega frontmana. Rockovsko in iskreno so se pokazali v najboljši formi in atmosferi pristnega bluesovskega hrepenenja in ljubezenske mistike, sinoči pa so dokazali da nikoli ne razočarajo in vsak koncert napolnijo s pristnimi čustvi in energijo, ki z odra preskakuje tudi med očarano publiko.

Naročite se na brezplačne e-novičke! Spodaj vpiši e-mail.

Spoštujemo vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli. S prijavo se strinjate s politiko zasebnosti.

​Koncert je otvorila predskupina mladih talentov Joker out, ki so ogreli razprodano Cvetličarno, pred odrom pa je zabrbotalo do vrelišča, ko so se ugasnile luči v pričakovanju nastopa Hamo & Tribute 2 Love. Na koncertu so predstavili šopek pesmi z novega albuma, tudi nekaj prvič izdanih prav na novi cedejki. Kot skrita gostja je presenetila odlična Renata Mohorič v novem še neizdanem duetu Tud za naju dva. Kot se za lokacijo spodobi, seveda ni manjkala niti izredno priljubljena Rožice in nekaj uspešnic, ki so se že vsedle v srca vseh oboževalcev skupine: Pol, Gospa Magister in Gremo se igrat boga. Fantje so seveda ustregli glasnim zahtevam za bis, ki je kar dvakrat sledil skladbama Rožice in Zabluzu. Koncert so v velikem slogu zaključili z najnovejšim singlom Vreme za lubezen in poželi gromovit aplavz.
​Za seboj imajo fantje že tri studijske albume – Dve (2013), Pol (2015) in letošnji 3p, ki so ga kritiki že izpostavili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let. Hamo & Tribute 2 Love v letošnji izjemni formi nadaljujejo 3p potovanje z decembrskimi koncertnimi datumi: 30.11. – Kulturni center, Ravne na Koroškem, 08.12. – Kulturni dom, Cerknica, 21.12. – Gostišče Loka, Novo mesto in 28.12. – Blejska promenada, Bled.

Hamo & Tribute 2 Love v polni Cvetličarni navdušili z iskreno atmosfero pristnega bluesovskega hrepenenja!

Agencija GIG ima eno in edino poslanstvo – PREBITI ZVOČNI ZID in tako postati najbolj priljubljena agencija v Sloveniji.