Samskih nas je vedno več. Po Statističnem uradu* je samskih moških v Sloveniji celo več kot žensk, a kaj ko še vedno ne vemo, kje in kako naj spoznamo tistega pravega. Začele bomo počasi. Boš moje korake upoštevala tudi ti?

“Stara sem 32 let in se sprašujem, kje naj spoznam samske moške. V klube se mi v ljubi več hoditi, do sedaj sem spoznala že kar nekaj samskih prijateljev mojih prijateljev, hodim v fitnes, včasih grem s kakšno družbo kam na izlet, dopust, ampak v vsem tem času (samska sem že skoraj 2 leti), nisem spoznala niti enega fanta, s katerim bi lahko začutila, da bi bilo to to. Vem točno, kakšnega moškega nočem in nimam pojma, kje bi spoznala koga zase,” mi je zaupala Nataša, ki je nedavno tega obiskala Hitre zmenke v organizaciji Dogodkov za Samske.

Takih zgodb je ogromno in za to zgodbo se skriva še vsaj ena prelomna zgodba. Taka, ki nas je zaznamovala in oblikovala, da smo sedaj taki kot smo in da sedaj iščemo tisto, kar iščemo.

Večina ljudi se zaveda, česa NOČE. A če usmerjaš energijo k tistemu, česar nočeš, točno to prikličeš v življenje. Zato bi bilo zmotno verjeti, da je to pravi način iskanja partnerja.

Imejmo fokus na tem, kaj HOČEMO. Na tak način se bodo stvari začele razvijati veliko hitreje, osvojili bomo čisto drugačno dimenzijo razmišljanja in v življenje privabili veliko novih doživetij, izkušenj in ljudi. Če boš vedela, kakšnega moškega si želiš, boš točno takega moškega lažje prepoznala in nekako bo že “vesolje” uredilo tako, da bodo točno taki moški prekrižali tvojo pot.

Predlagam, da si vzameš celih 7 dni časa in res dobro razmisliš, katerih 5 lastnosti tvoj bodoči partner MORA IMETI, da boš lahko ob njem srečna. Govorim le o ZNAČAJSKIH LASTNOSTIH.
Naslednji korak bo fizis, zunanjost. A o tem bom pisala naslednjič … in to bo točno takrat, ko boš že natančno vedela teh 5 osebnostnih lastnosti tvojega Mr. Biga.

“V življenju gre vse po korakih. Korak za korakom. In tudi tukaj, če boste ostale z mano, bomo napredovale počasi. Dobri stari pregovor pravi “Počasi se daleč pride” – me bomo začele na začetku. In končale srečne. Pa ne na koncu, ampak zopet na novem začetku točno s takim Mr. Bigom, kot si ga boste zaželele,” pravi Nina Slapnik, organizatorica Dogodkov za Samske.

 

Preko Dogodkov za Samske se je v 4 letih spoznalo že več kot 2000 novih prijateljstev, 600 parov in oblikovalo 8 družinic, lepo, kajne? Če si želiš prebrati uspešne srčne zgodbe, klikni tukaj.

P. S. Kje lahko spoznam samske moške?

Če bi rada spoznala simpatične samske moške, si oglej ponudbo Dogodkov za Samske, ki jih organiziram že od leta 2010. V ponudbi je toliko zanimivih dogodkov, kjer lahko na normalen in eleganten način spoznaš zanimive moške tvoje starosti (ki si prav tako kot ti, želijo spoznati svojo boljšo polovico), od Hitrih zmenkov, Zmenkov z ujemanjem, Bowling Mixov, Plesnih zmenkov, Salsa tečajev, izletov in celo potovanj v daljne dežele.

Ponosna sem, ker lahko rečem, da se je v tem času na mojih dogodkih oblikovalo že več kot 600 partnerstev, več kot 2000 novih prijateljstev in 7 družinic. Kar lepo, kajne?

Nič ne pade iz neba, zato za svežino v svojem življenju še danes naredi korak naprej. Na dogodke se lahko prijaviš preko spletne strani Dogodki za Samske. Z veseljem te pričakujem.


* Statistični urad RS ugotavlja, da se je v 22 letih število samskih povečalo kar za 40,76  odstotka.
Drage dame, vesela novica za samske ženske je, da je samskih moških več! Število teh se je povečalo za 43,77 odstotka, žensk pa za 38,11 odstotka.