V osmih letih pod žarometi si je Michelle Obama z razlogom prislužila naziv ene bolj stilsko dovršenih osebnosti na sploh (tudi med prvimi damami, seveda).

Nosila je številne modne kreatorje; Gucci, Ralph Lauren, Christian Siriano in celo Naeem Khan – vedno pa je poskrbela še za barvo uskladitev, primeren kroj in prav prisrčne modne dodatke.

  1. Narciso Rodriguez, 2008

Na slavnostnem dogodku, ko je Barack Obama »šele« kandidiral za predsednika, je njegova družina kljub vsemu izgledala popolnoma dovršeno in zaupanja vredno. Hčerki in Michelle so bile neverjetno usklajene, pravzaprav pa je celotna družina nosila kombinacijo črne in rdeče barve. Barvo!

  1. Isobel Toledo, J. Crew and Jimmy Choo, 2009

Predsednik in prva dama sta med slavjem oziroma parado, ki je slavila 44-ega predsednika – v tem primeru Obamo – izgledala fantastično. Michelle je nosila čevlje Jimmy Choo, ki ji je bilo na njen opaziti mnogokrat. Takrat je za svoj outfit izbrala svežo rumeno-zeleno barvo, ki je lepo poudarila njeno polt.

  1. Jason Wu, 2009

Prva dama je čudovito belo obleko nosila na gala plesu, ki ga je prenašal MTV. Priznamo – izgledala je kot čisto prava princesa. Je obleka čez eno ramo sploh lahko še lepša?

  1. Tom Ford, 2011

Michelle ve, kaj ji pristaja – zato prisega na belo. Tudi Tom Ford obleka je njeni postavi in polti naredila veliko uslugo, piko na i pa so dodale rokavice, ki delujejo seksapilno in elegantno ob enem. P.S. Na srečanju je tudi angleška kraljica izgledala imenitno.

  1. Marchesa, 2012

Na večerji z britanskim ministrom Davidom Cameronom in njegovo ženo Samantho je Michelle blestela v modro-turkizni opravi, oba gospoda pa sta naravnost žarela v črni. Michelle je za to posebno priložnost nadela še statement ogrlico turkizne barve.