Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vzpostavite popolno ravnovesje in negujte svojo kožo z raznolikimi maskami za obraz. Ne glede na to, ali se odločite za čistilno, hranilno, vlažilno ali proti gubam, lahko izberete popolno masko, ki ustreza vašemu tipu kože.

  Poudarite sijaj svoje kože z maskami za obraz, ki se borijo proti nečistočam

  Medtem ko se splošno verjame, da so težave s kožo najbolj izrazite v najstniških letih in da mozolji izginejo do srednjih 20. let, dejstvo kaže drugače. Zlasti ogrci, pogosto genetsko pogojeni, lahko trajajo tudi v odrasli dobi. Če se soočate s težavami mastne in nečiste kože, izberite maske, prilagojene tem specifičnim potrebam.

  Na dan si nekaj minut vzemite zase in koža vam bo hvaležna.

  Na dan si nekaj minut vzemite zase in koža vam bo hvaležna.

  Vlaga igra ključno vlogo

  Naravna kožna maščoba deluje kot odlično sredstvo za zadrževanje vlage. V primeru pomanjkanja te naravne zaščite se pokaže kot koža brez dovolj vlage. Za takšno kožo je ključno slediti načelu manj je več, vendar najboljše.

  Poskrbite, da boste kožo nahranili.

  Poskrbite, da boste kožo nahranili.

  Ohranite mladostni videz s popolno nego

  S pravilno in redno nego lahko precej zmanjšamo vidnost znakov staranja kože. Z leti se koža izgubi napetost in čvrstost ter se pojavijo gube. Starejša koža, ki ima manj loja, se hitreje izsuši, zato je ključnega pomena zagotoviti dodatno nego z vlažilnimi maskami, ki se učinkovito vpnejo v kožo. Rezultat je intenzivno navlažena, sijoča in koža mladostnega videza.

  Ne pozabite tudi na pravilno prehrano in dovolj vode

  In še nasvet na koncu, ki ga zagotovo že poznate: če boste prijazni do svojega telesa, vam bo telo prijaznost vračalo. Zato si le privočite dovolj zdrave prehrane, ki jo vključite na svoj urnik vsak dan.

  Zagotavljanje, da pijete dovolj vode, je ključnega pomena za ohranjanje splošnega zdravja. Zato se potrudite, da imate mejte vedno pri sebi steklenico vode, da lahko pijete kadar koli in kjerkoli. To je priročen način, da vas spomni na pitje vode skozi ves dan. Ne pozabite: hidracija na vseh področjih je ključnega pomena za vaše zdravje in za sijočo kožo.

  Za svojo kožo izberite najboljšo nego.

  Za svojo kožo izberite najboljšo nego.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje