Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  FaceBoom prinaša edinstvene evropske izdelke za nego kože. Formulirani so z edinstvenimi lokalnimi sestavinami v njihovih lastnih laboratorijih, da javnosti lahko predstavijo inovativne izdelke, ki niso na voljo drugod po svetu.

  FaceBoom ne ponuja samo tipičnih izdelkov za nego kože, namenjenih najstnikom, kot so npr. izdelki za zdravljenje aken, ampak ponuja tudi široko paleto izdelkov, namenjenih vsem težavam s kožo, ki jih ima generacija Z. Vse to je mogoče zaradi dediščine in znanosti.

  Zaradi svetle in moderne embalaže, skupaj z vrednotamu podjetja, ki so usklajeni z aktualnimi globalnimi vprašanji, kot so trajnost in naravne sestavine, je FaceBoom popoln izdelek za generacijo Z (in pravzaprav za vse)!

  Na trgu, ki se morda na prvi pogled zdi prenasičen, stoji linija izdelkov FaceBoom nad ostalimi, saj ponuja naravne, visokokakovostne in veganske sestavine, ki so združene v formulah za reševanje številnih skrbi za nego kože povprečnega mladega potrošnika.

  Za razliko od drugih blagovnih znamk FaceBoom prinaša znanstveno ozadje enega največjih kozmetičnih podjetij v Evropi, ki celotne proizvodne procese dela znotraj podjetja.

  Izdelki ustrezajo trenutnim trendom: ponujajo naravne sestavine in so zapakirani v trajnostno embalažo.

  FaceBOOM in SEBOOM sta bila ustvarjena za izpolnjevanje najrazličnejših potreb. Linije izdelkov se nenehno širijo z novimi izdelki, ki ustrezajo posebnim tipom kože in posebnim potrebam. Poleg tega se razlikujejo po barvi embalaže, da se potrošniki lažje znajdejo in si tako sestavijo svojo rutino. Vsebujejo rastlinske izvlečke in olja, ki blagodejno delujejo na kožo.

  Prednosti linije:

  • ima več kot 95 % naravnih sestavin
  • 100% veganska
  • zagotavlja hidracijo
  • odobrena s strani PETA
  • nov privlačen dizajn v trendovskih barvah z nekonvencionalnimi detajli
  • embalaža iz recikliranega materiala
  • etikete iz BIO folije
  • FSC certificirana

   

  FaceBoom: Vlažilna krema za obraz skin dopamine

  FaceBoom veganska, vlažilna krema za obraz skin dopamine je polna aktivnih sestavin, ki dolgotrajno navlažijo in povrnejo koži udobje. Krema zagotavlja učinkovito in visoko zaščito pred soncem, saj vsebuje ZF 50. Njena lahka formula ne obremenjuje kože in ščiti pred škodljivo UVA, UVB, HEV modro svetlobo in infrardečo IR svetlobo. Popolna podloga pod ličili, ki na koži pusti čudovit učinek sijaja. Krema ne beli kože, se hitro vpije in omogoča enostaven in prijeten nanos.

   

  Proizvajalec BIELENDA nudi naslednje blagovne znamke, ki so že na voljo: Soraya, BodyBoom & FaceBoom, Bielenda good skin (SKIN DOPAMNIE). Vse proizvode najdete na spletni strani www.dm.si in v fizičnih trgovinah dm drogerie markt Slovenija.

   

   

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje