Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V četrtek, 26. septembra 2019, so se lepotne urednice, novinarke in blogerke v Kavarni Zvezda v Narodni galeriji premierno srečale z novo kozmetično znamko na našem trgu – znamko IDUN Minerals. Švedska blagovna znamka mineralne dekorativne in negovalne kozmetike je s svojim elegantnim izgledom in visoko prečiščenimi sestavinami navdušila ljubiteljice lepega. Še posebej po informativnem predavanju predstavnice blagovne znamke za Slovenijo, gospe Danijele Susman, ki je poudarila, da je to edina znamka ličil, ki je pridobila odobritev s strani vseh švedskih lekarn in mnoge certifikate, ki pričajo o kakovosti izdelkov.

  Naravna kozmetika …  

  IDUN Minerals je bila ustanovljena leta 2011 na mednarodni dan žensk na Švedskem. V vseh teh letih je postala sinonim za kvalitetne izdelke z visoko prečiščenimi minerali, kar je švedskemu združenju astmatikov in alergikov omogočilo, da so prvič priporočili puder v prahu tudi osebam z občutljivo kožo. Celo osebe z najbolj občutljivo kožo, posuto z aknami, rozaceo in drugimi nepravilnostmi, lahko izdelke IDUN Minerals vsakodnevno vključujejo v svojo vsakodnevno negovalno rutino, saj vsebujejo zgolj sestavine, ki kožo ščitijo, negujejo in vlažijo, ne vsebujejo pa parabenov, silikona, talca, parfumov in bizmud oksiklorida. Izdelki IDUN Minerals so namreč dermatološko in oftalmološko testirani ter se kitijo s certifikatom švedskega združenja za astmatike in alergike in posebnim potrdilom ustreznosti visoke kontrole kakovosti združenja švedskih lekarn.

  IDUN Minerals v domovini, na Švedskem, svoje izdelke ekskluzivno prodaja le v lekarnah, kjer zahtevajo visoko kontrolo sestavin in kakovosti. Z vsemi laskavimi nazivi in s pozitivno popotnico uporabnikov se je IDUN Minerals v 8 letih razširil v večino svetovnih držav, po novem ga najdemo tudi na policah slovenskih lekarn, blagovnic Nama in Maxi ter v spletni trgovini kozmetika-moja.si.

  … ljubezen do umetnosti …

  IDUN je bila v nordijski mitologiji predkrščanska boginja s skrajnega severa, ki je varovala zlata jabolka. Njena jabolka so obljubljala lepoto in večno mladost. Ta zlata jabolka so bila shranjena v posebnem lesenem zaboju in podarjena bogovom, ki jih je načel zob časa, le ti pa so želeli ohranjati večno mladost. Na glede na to, koliko jabolk je bilo podarjenih iz zaboja, je v njem ostalo število jabolk vedno nespremenjeno. Tisoč let kasneje sta lepota in modrost boginje IDUN še vedno prisotna med nami. Tako kot je boginja IDUN podarjala bogovom jabolka, IDUN Minerals podarja lepoto vsem nam. Simboliko znamke je v ilustracije, ki krasijo embalaže izdelkov IDUN Minerals, upodobila italijanska slikarka Patricia Gucci, zaradi česar so slednji videti še posebej moderno, domače in sveže.

  … in ljubezen do okolja!

  Visokokakovostni izdelki, naravni materiali, božanska zgodba in pridih umetnosti … Vse se bere kot čudovita pravljica, ki pa ji za piko na i dodajamo še nekaj biserčkov. Pri podjetju IDUN Minerals so veliki ljubitelji živali, zato v svet s ponosom sporočajo, da je večina njihovih izdelkov veganskih in niso testirani na živalih, pač pa na ljudeh. Vsakršna skrb lahko zbledi tudi, ko misel nanese na embalažo. Izdelana je iz reciklirane plastike.

  Foto: Tina Medvešček

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje