Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ob vsakdanji higieni tam spodaj je potrebno biti še posebej natančna med tistimi dnevi v mesecu. Da v času menstruacije preprečite zdravstvena tveganja, je potrebnih več faktorjev.

  Klasična menstrualna skodelica

  Menstrualna skodelica Lalicup je zdravju ter okolju prijazna, udobna, zanesljiva ter cenejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom, zaradi česar predstavlja popolno opcijo za intimno nego med menstruacijo!
  Menstrualna skodelica LaliCup je prva skodelica zasnovana in izdelana v Sloveniji. Omogoča boljše in predvsem bolj udobno življenje med tistimi dnevi v mesecu.

  Po novem je menstrualna skodelica Lalicup na voljo v paketu z LaliPanties!

  Po novem je menstrualna skodelica Lalicup na voljo v paketu z LaliPanties!

  Joyballs za vaginalne mišice

  Zdravje medeničnega predela je izredno pomembno, zato je obvezno treba poskrbeti za vaginalne mišice. Kako to storiti? Vaginalne kroglice Joyballs so idealne za intimno nego, saj spodbujajo krepitev mišic medeničnega dna z vsakim gibom. So enostavne za čiščenje in zelo preprosto se vstavijo. Za suho nožnico priporočamo lubrikant na vodni osnovi BIOglide, ki bo vstavljanje še bolj olajšal. Kroglice so dermatološko ter klinično testirane, zaradi česar so popolnoma nenevarne in koži prijazne.

  Krepitev vaginalnih mišic je priporočljiva za uporabo pred in po porodu, uporabljate pa jih lahko tudi za zabavo, npr. med opravljanjem vsakdanjih hišnih opravil ali med predigro.

  Vaginalne krolice Joyballs

  Vaginalne krolice Joyballs

  Pralni bombažni vložki

  Pralni vložki so ekološki, koži prijazni in udobni. Ker so izdelani iz bombaža, beljenje vložkov ni prisotno, material pa diha in ne povzroča vnetij.
  Po uporabi vložke odložimo v vedro z mrzlo vodo, ki jo dnevno menjamo. S tem preprečimo neprijeten vonj in madeže lažje operemo z ostalim perilom v pralnem stroju.
  Alternativni način namakanju (t. i. »suha« metoda) pa je spiranje vložkov pod hladno tekočo vodo, nakaj jih osušimo in jih z ostalim perilom operemo v pralnem stroju.

  Če pa imaš raje tampone, lahko uporabljaš t.i. suhe tampone, ki prav tako niso beljeni in ne povzročajo vnetij, saj so narejeni iz biokompatibilne pene in so zelo udobni tudi med spolnim odnosom.

  Vložki so na voljo v več različnih motivih

  Vložki so na voljo v več različnih motivih

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje