Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pogosto se zgodi, da kljub natančnim in premišljenim načrtom za poletne izlete pozabimo na najpomembnejšo prtljago—sanitarne pripomočke, ki nam bodo pomagali ob nepričakovani menstruaciji. Čeprav se vsaka dobro pozna in ve, kdaj pričakovati tiste dni v mesecu, pa se zaradi sanjarjenja o plavanju in sončenju kaj hitro spozabimo ter se nehote znajdemo v zagati. Pred tabo so štirje najpomembnejši pripomočki, ki ti bodo olajšali počitnice in ti omogočili brezskrbno poležavanje pod poletnim soncem.

  1. MENSTRUALNA SKODELICA

  Z menstrualno skodelico si najbrž že seznanjena, saj je v zadnjih nekaj letih postala izjemno priljubljena v svetu žensk. Le kako ne bi bila? Pravo zase najde vsaka ženska, ne glede na njeno starost. Ker je izdelana iz medicinskega silikona, ne povzroča neprijetnega vonja in je okolju prijazna—življenjska doba menstrualne skodelice je tudi do 10 let! Z menstrualno skodelico lahko mirno poležavate, se potapljate v morju in navsezadnje brezskrbno uživate zaslužene počitnice.

  Z nakupom menstrualne skodelice LaliCup pa dobiš tudi torbico za shranjevanje, ki omogoča varno spravljanje menstrualne skodelice. Najprimernejša je seveda za potovanja, saj je diskretna ter praktična.

  1. ČISTILNI GEL

  Poleti je vroče, in brez prave intimne nege se ti ne piše dobro. Za popolno svežino tam spodaj nikar ne pozabi spakirati čistilnega gela LaliWash, ki na sluznico zaradi skrbno izbrane formule in naravnih izvlečkov delujejo pomirjujoče ter antibakterijsko.

  Dodatna prednost, ki jo omogoča čistilni gel LaliWash, je čiščenje menstrualne skodelice. Prava intimna higiena seveda vključuje tudi skrb za sanitarne pripomočke, ki vsekakor zahtevajo določeno mero nege.

  Za intimno nego uporabi čistilni gel LaliWash!

  Za intimno nego uporabi čistilni gel LaliWash!

  1. NEPREMOČLJIVE HLAČKE

  Da lahko v noč zakorakaš z večjo samozavestjo, obleci nepremočljive menstrualne hlačke. Ne le, da ti zagotavljajo popolno zaščito, temveč nudijo enako (če ne celo večje!) udobje kot tvoje vsakdanje spodnjice.

  Če pa se v času menstruacije ne počutiš udobno brez običajne zaščite, lahko mile volje nepremočljive hlačke oblečeš ob uporabi menstrualne skodelice. Tako si lahko prepričana, da te ne bodo presenetili nezaželeni madeži.

  1. PRALNI VLOŽKI

  Priljubljena alternativa klasičnim vložkom pa so pralni vložki. Ti služijo namesto ščitnikov perila ter tvoje spodnjice varujejo ne le pred menstrualnimi madeži, temveč tudi pred močnim belim tokom. Prav tako zaradi naravnih materialov zmanjšujejo vnetja.

  Ker jih lahko varno opereš z ostalim perilom, podobno kot menstrualna skodelica služijo uporabi na daljši rok ter s tem prispevajo k ohranjanju okolja.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje