Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Niti vsi telefoni najvišjega ranga niso opremljeni z dvojno kamero ali veliko baterijo. Huawei Y7 Prime 2018 dokazuje, da so lahko najnovejše rešitve na voljo po zelo privlačni ceni.

  Letošnji Huawei Y7 Prime ima širok zaslon z ozkimi robovi, dvojno kamero, ki omogoča čudovit učinek bokeh, veliko baterijo, odlično oblikovanje in kljub vsemu temu tudi ugodno ceno. Sedaj lahko imate vsi telefon, ki ponuja užitek v najnovejših funkcijah.

  Sodoben zaslon FullView

  Zaslon igra ključno vlogo v pametnem telefonu. Zato je širok zaslon z ozkimi robovi tako pomemben nov trend. Z najnovejšimi napredki je mogoče namestiti veliko večje zaslone ne da bi ob tem povečali samo velikost ohišja. Do sedaj so bile namreč te rešitve rezervirane za veliko bolj drage naprave. Huawei je eden prvih proizvajalcev pametnih telefonov, ki je uporabil svoje izvrstne zaslone FullView tudi v seriji ugodnih telefonov Y 2018.

  Y7 Prime 2018 ponuja čudovit, skorajda 6-palčni zaslon FullView, ki je odličen za pregledovanje spleta in gledanje video vsebin. Velik zaslon prikaže več informacij in deluje dobro tudi ob gledanju filmov na poti. Za kakovost slike poskrbi tehnologija IPS ter visoka ločljivost (1440 × 720 slikovnih pik). S takšnimi specifikacijami je slika na Y7 Prime polna podrobnosti in ostrine. Tudi drobno besedilo je čitljivo z gladkimi robovi črk, ki so bolj prijazni za oko. Pregledovanje fotografij in sledenje usodi vaših najljubših protagonistov v filmih in serijah pa je resnično v užitek.

  Dvojna kamera z umetniškim učinkom bokeh

  Ko smo ravno pri fotografijah, velja omeniti, da ima Y7 Prime 2018 vgrajeno dvojno kamero na zadnji strani. Dva objektiva znata izmeriti globino na sceni in tako s pomočjo najnovejše programske opreme ustvariti umetniški učinek zamegljenega ozadja, ki je bil še do pred kratkim mogoč le s profesionalnimi fotoaparati. Subjekt bo oster in poln podrobnosti, ozadje pa čudovito zamegljeno z učinkom bokeh. Uporabnik ima polni nadzor nad tem učinkom s pomočjo drsnika s katerim določa, kako zelo zamegljeno ozadje želi dodati na določeno fotografijo. S 13 MP velikim tipalom bo kamera ujela vse podrobnosti na subjektu.

  Prednja, selfie kamera ima nameščeno tipalo, ki zajema fotografije v velikosti 8 MP. Aplikacija za kamero pri zajemu selfijev omogoča uporabo navideznega ličila in smešnih mask na fotografiji. Prav tako lahko samodejno zamenjate ozadje fotografije. Prednja kamera namreč prepozna vaš obraz in ga loči od ozadja. To vam omogoča, da kasneje zamenjate ozadje z drugo fotografijo.

  Večurna osemjedrna zmogljivost

  Nihče nima rad čakanja. Če želite uporabiti nekatere funkcije pametnega telefona, bi morale biti te ves čas na voljo – v delčku sekunde. Huawei je poskrbel za gladko delovanje pametnega telefona z uporabo osem jedrnega procesorja Snapdragon 430. Ta procesor zagotavlja dobro zmogljivost tudi v bolj zahtevnih programih in igrah.

  Huawei Y7 Prime 2018 je opremljen tako z energetsko učinkovitimi komponentami, kot tudi z veliko baterijo, ki zadrži kar 3.000 mAh naboja. Y7 Prime 2018 prinaša cel dan intenzivne rabe oz. 13 ur neprestanega predvajanja video vsebin. Telefon bo prenesel zelo dolgo potovanje ali pa filmski maraton brez vmesnega polnjenja. Tudi tisti, ki uporabljajo svoje telefone zelo intenzivno ne bodo soočeni s polnjenjem med dnevom oz. s prenašanjem polnilnika s seboj ves čas.

  Udobje in varnost

  Huawei Y7 Prime 2018 je opremljen z zelo učinkovitim čitalnikom prstnih odtisov, vendar pa to ni edini način za odklepanje tega pametnega telefona. Napravo lahko odklenete tudi s pomočjo prepoznavanja obraza. Vse kar morate storiti je, da pogledate telefon, ta pa se bo samodejno odklenil v delčku sekunde.

  Še ena lastnost, s pomočjo katere je upravljanje s tem pametnim telefonom bolj priročno, pa je možnost uporabe dveh telefonskih številk hkrati. Večina najnovejših pametnih telefonov ponuja t.i. hibridno rabo dveh SIM kartic, pri čemer se uporabnika prisili, da se odreče rabi pomnilniške kartice, če želi uporabiti dve SIM kartici. Huawei Y7 2018 pa ima tri reže: dve za SIM kartici in tretjo za pomnilniško micro SD kartico. Tako lahko razširite prostor in hkrati uporabljate dve telefonski številki. 

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje