Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Božični večer je vse bližje, vi pa se še vedno sprašujete, kaj kupiti nekomu, ki vam je blizu? Predlagamo, da mu poklonite nekaj, kar mu je pisano na kožo in bo njegovemu modnemu slogu dodalo kanček elegance. Če še vedno ne veste, kaj kupiti bratu, partnerju ali prijatelju, preverite predloge, ki vam jih ponuja Huawei.

  Kupovanje daril je vedno stresno, še posebej za nekoga, ki prisega, da ničesar ne potrebuje in trdi, da bo zadovoljen s čimerkoli. Že prav, vendar ne pozabiti na dve pravili. Fantje so navdušeni, če jih razvajate z lepimi predmeti in imajo radi pripomočke za vsakodnevno uporabo. Preden zato začnete iskati idealno darilo zanj, razmislite, kakšen je njegov življenjski slog in kaj ga navdušuje.

  Primerno za aktivne moške!

  Aktiven posameznik potrebuje pravo dozo izzivov, navdiha in strasti. Dajte mu priložnost, da se izkaže v ekstremnih razmerah. Spodbujajte ga, da preteče maratonsko razdaljo, zruši osebni rekord ali se preizkusi v novi športni disciplini in ga pri tem podprite s pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro. Navdušen bo, saj bo ura z izjemnimi funkcijami zadostila njegovim potrebam in mu hkrati nudila kanček elegance.

  Poleg dolgotrajne dvotedenske življenjske dobe baterije in široke palete podprtih športov ter zdravstvenih funkcij ponuja pametna ura Watch GT 2 Pro tudi najboljše napotke in pametne funkcije nadzora. Napredni sistem za spremljanje zdravja vključuje funkcije za nadzor srčnega utripa s pomočjo algoritmov umetne inteligence, kakovosti spanja, ravni kisika v krvi (SpO2), stresa in gibanja ter poskrbi za dobro počutje.

  Minimalistična in udobna pametna ura je hkrati tudi vzdržljiva. Zaščitena je s safirnim steklom, ki je kot eden najbolj trdnih materialov na planetu odpornejši na praske, medtem ko je okvir ohišja iz trpežnega in lahkega titana, kar tvori nosljivo napravo sposobno slediti najtežjim avanturam. Nudi več kot 100 vadbenih načinov, med njimi tudi smučanje, tek na smučeh, deskanje na snegu in golf. V primeru, da je obdarovanec ljubitelj daljših pohodov, mu bo prav prišla funkcija vrnitve na izhodišče. Vse ure serije Watch GT so tudi združljive z napravami s sistemoma Android ali iOS, tako da bodo brez težav delovale z vsakim pametnim telefonom.

  Uri dodajte še tople tekaške nogavice ali dodatek za masažo po teku in darila bo še bolj vesel.

  Primerno za ljubitelje glasbe

  Pravi ljubitelj glasbe bo vsak prosti trenutek preživel ob poslušanju najljubših skladb ali razmišljanju o glasbi. Ker letošnje leto ni bilo koncertno pestro, mu lahko pokloniš vstopnico za spletni koncert ali majico najljubše glasbene skupine. Tudi plakati in drugi podpisani spominki so primerni, vendar ne pozabite razmisliti o zanimivem pripomočku, ki ga bo uporabljal ves čas. To bi lahko bile udobne slušalke FreeBuds Pro z impresivnim aktivnim dušenjem hrupa in dinamičnim brezžičnim pravim stereo zvokom (TWS) z najboljšimi slušnimi izkušnjami.

  Če je ljubitelj roka ali klasične glasbe, potrebuje sistem, ki je sposoben reproducirati zvok v celem frekvenčnem obsegu in hkrati zagotoviti globoke nizke tone. Zvočni gonilniki visoke občutljivosti v slušalkah FreeBuds Pro nudijo ravno to in so skrbno nastavljeni, da vsaki noti povrnejo prvotni zven in uporabniku nudijo užitek, kot bi glasbo poslušal v studiu. Z dvema visoko občutljivima mikrofonoma, eden zaznava zvoke v ušesnem kanalu, drugi pa v okolici, sta zvočna gonilnika sposobna oblikovati »proti« zvok in neželene zvoke zadušiti vse do 40 dB.

  Vse slušalke serije FreeBuds sicer delujejo z vsemi napravami Android in iOS, tako da bo vaš dragi lahko užival v svoji najljubši glasbi ne glede na to s katerim telefonom oziroma tablico jih bo uporabljal.

  Za svobodomiselnega kreativca

  Veliko dela, kar ima rad? V tem primeri podprite njegovo karierno in ustvarjalno miselnost z elegantnimi manšetnimi gumbi za poslovna srečanja. Primerni in praktični so obešalniki in elegantna pisala, daleč najbolj vesel pa bo tehnološkega darila, s katerim se bo lažje soočal s vsakodnevnimi delovnimi izzivi.

  Prenosni računalnik MateBook 13 ga bo pozitivno presenetil z vrhunskim zaslonom FullView in zmogljivim Intelovim procesorjem i5 oziroma i7 najnovejše generacije, saj mu bo zagotovil vse in še več, kar potrebuje za delo na daljavo. Zahvaljujoč načinu za udobje oči bodo dolge ure preživete za zaslonom kar letele mimo. Praktično in hkrati elegantno darilo, ki ga kreativni najbolj potrebujejo.

  Učinkovitost v delu in praktičnost v vsakodnevnih situacijah

  Morda novega prenosnega računalnika ravno ne potrebuje, zato razmislite, da bi mu poklonili pametni telefon Huawei P smart 2021 z vrhunskimi zmogljivostmi, energijsko učinkovitostjo in odličnimi fotografskimi zmožnostmi.

  Huawei je zasnoval sklop štirih kamer, ki vključuje glavno z ločljivostjo 48 MP, ultra širokokotno z ločljivostjo 8 MP ter bližinsko (makro) in globinsko z ločljivostjo 2 MP. Vsaka od njih je zasnovana za določeno funkcijo, z njimi pa je zajemanje odličnih fotografij podnevi in ponoči mačji kašelj. Velik skoraj 17-centimetrski (6,67-palčni) zaslon z ločljivostjo 2.400 × 1.080 slikovnih pik bo poskrbel za boljšo preglednost pri različnih opravilih, celovito zmogljivost telefona P smart 2021 pa dopolnjuje zmogljiva baterija s kapaciteto 5.000 mAh za dolgotrajno delovanje, predvsem pa stabilno in varno uporabo skozi cel dan.

  Ste se že odločili, kaj mu boste poklonili?  

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje