Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kako se boljše počutiti v svoji koži: 5 tehnik, ki jih lahko uporabite takoj

  Ob prehodu iz starega v novo leto smo polni upanja, zagona in pričakovanja. Z navdušenjem kujemo načrte in oblikujemo zaobljube, saj nas to napolni z upanjem, da bo čas pred nami poln doživetij in vsega, kar si želimo. Najpogostejša želja oz. obljuba samemu sebi je prav gotovo bolj zdravo življenje. Velikokrat se pokaže, da uspešno uresničujemo le zaobljube, ki jih naredimo iz srca, ljubezni do samega sebe. Torej zaobljube, ki prihajajo od znotraj, in ne od zunaj. Zato za začetek predlagamo, da ne delate novoletnih zaobljub, temveč življenjske zaobljube. Kje začeti?

  Občudujte svoje telo

  Vse v življenju gradimo počasi in tudi bolj zdravega življenja, katerega cilj je izguba teže, če se lotimo – se lotimo počasi in z ljubeznijo do sebe. Kdo nas bo ljubil, če se sami ne ljubimo? Vaše telo je čudovito orodje, ki pripada samo vam. S tem »orodjem« boste do konca življenja. Zato ga sprejmite takega, kot je in ga negujte. Bodite nežni do sebe, spoznajte svoje meje in se ustavite, ko to želite.

  Odločite se za zdrav način življenja in ravnovesje

  Zanimanje za zdrav način življenja, kjer je vse bolj ali manj v ravnovesju, vas pripelje do tega, da začnete ljubiti sebe in življenje. Jejte zdravo, ampak ne štejete kalorij, gibajte se, ampak si vzemite čas tudi za lenarjenje. Tudi če si kdaj privoščite kakšno nezdravo pregreho, lahko to uravnovesite z drugimi stvarmi.

  Bodite odločni in poiščite motivacijo v malih stvareh

  Prišli bodo tudi dnevi, ko vam ne bo lahko. S potrpežljivostjo, z ljubeznijo in z odpuščanjem boste počasi dosegli želeno. Tudi v prodajalnah dm verjamejo, da je s pravo motivacijo in odločnostjo vse mogoče. Prav zato so mesec januar posvetili zdravi prehrani in za vas pripravili motivacijsko darilo. Ob nakupu izdelkov iz programa prehrane in prehranskih dodatkov v skupni vrednosti nad 15 €, boste brezplačno dobili steklen kozarec za shranjevanje živil (aktivnost traja od 8. 1. do 4. 2. oziroma do razdelitve 3500 kozarcev).

  Darilo vas bo motiviralo s svojimi skriti motivacijski sporočilci, nasveti, recepti, lepimi mislimi in sladkim presenečenjem. Za dodatno spodbudo k zdravemu načinu življenja so za vas pripravili tudi listke presenečenja, ki skrivajo različne ugodnosti: izdelki 1+1 gratis, večkratne točke ob nakupu blagovne znamke, večkratne točke ob nakupu določenega izdelka, kupon za gratis darilo itd. S pravo motivacijo in odločnostjo je mogoče vse!

  Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi

  Sreča je naša izbira, Kljub vsemu pa na naše odločitve vplivajo tudi ljudje v našem okolju. Pozitivna socialna mreža namreč pomeni izjemno dobro osnovo za trajno srečo in zadovoljstvo v življenju. Osebe, ki imajo na nas pozitivni vpliv, nam bodo med drugim pomagale, da bomo vedno stremeli, da bi postali najboljša mogoča različica nas samih.

  Moč nasmeha

  Nasmeh ima izjemno moč, tega ne pozabite nikoli. Smeh koristi zdravju in stari rek, da je smeh pol zdravja, se vsak dan znova potrdi. V svoje življenje vnesite humor in počutili se boste še srečnejši. Znova se povežite s svojo razigrano platjo in uživajte v čudežnih učinkih smeha.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje