Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Po prehodu Marsa v osmo polje horoskopa, pomeni teden preobrazbe, sprememb in raziskovanja. Dogodki se bodo zavrteli drugače od pričakovanega, ampak najdete pri tem tudi paleto pozitivnosti. Od četrtka dalje, ko vam bo naklonjen Merkur, napredujete v komunikaciji in blestite v svetovanju.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Teden bosta krojila Venera in Uran, ki prineseta nekaj nenavadnih preobratov, sprememb in novosti. Svoje mnenje boste povedali na odločen način in se pri tem držali starih načel. Po zvezdnih namigih bo čas za napredovanje, tako na delovnem mestu, kot v ljubezni. Romantično bo.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Intelektualni nemir bo priložnost, da boste raziskali sebe, svojo okolico in pridobili ključ do informacij. Svoje misli boste usmerili v dobro in tako najdete v tem motivacijo za osebno rast. Ogledalo vam bo ponudil srčni izvoljenec in vam na zanimiv način predstavil svoja stališča in mnenje.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Pred vami je teden, ko boste napredovali v pridobivanju znanja in modrosti. S svojimi nasveti boste lahko pomagali sebi in svoji okolici in s tem pridobili samozavest. Alternativna oblika sprostitve bo v tem, da ste kreativni, Venera pa bo tista, ki vam bo podarila navdih in magnetično privlačnost.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Kljub vsem opozorilom bo jasno, da boste morali slediti sebi in svojim občutkom. Po zvezdnih namigih boste do četrtka nemirni in potrebovali boste nekaj več osebne spodbude. Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem in pogovor. Naklonjenost Merkurja sprejmite v retoriki in komunikaciji.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Aspekt med Soncem in Merkurjem prinaša paleto ugodnih rešitev in dobrih možnosti za osebni napredek. Teden bo zvezdnih namigih ustvarjalen, ploden in pridobili boste notranjo moč in ustvarjalno energijo. Tako boste lahko predelati nekaj, kar vas že dalj časa moti. Zapisujte si svoje občutke.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Naredili boste korak naprej in se tako simbolično rešili nekega dvoma. Teden bo v znamenju družabnosti in naklonjen vam bo planet Jupiter, ki prinese nekaj dobrih iztočnic. Sledili boste svoji resnici in jo zagovarjali. Konec tedna bo pozitivno, da se umirite in si odgovorite na vprašanje, kaj vas veseli.

   

  Škorpijon

  24. 10 – 22. 11.

  Odločitve, ki bodo sprejete do četrtka, bodo v sebi skrivale določeno modrost in preudarnost. Če boste naredili bilanco, boste lahko opravičeno ponosni nase. Naklonjenost Saturna vam bo podaril lekcijo, ki je v celoti vezana v pogledu denarja in čustvene varnosti. Seveda se počasi daleč pride.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Pred vami je teden resnice, dinamičnih odločitev in drznih poslovnih potez. Izkušnje iz preteklosti vam bodo lahko navdih in spodbuda, kaj je prav in kaj morate še spremeniti. Naklonjenost Merkurja in Jupitra lahko sprejmete v iskanju pravih besed in v zagovarjanju lastne resnice.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Po zvezdnih namigih vas bo sprostila narava in vse aktivnosti na prostem. Nakazano je, da se osvobodite nečesa, kar je vezano na staro in odpre se nekaj novega in drugačnega. Retrogradni Merkur v vašem znamenju vam podari nekaj skrivnosti, dela na sebi in vam bo v pomoč pri iskanju osebne motivacije.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Romantičen teden je pred vami in ugotovili boste, da ste se preprosto polepšali. Naklonjenost Jupitra vam bo podaril svežino in nekaj dobrih idej in zamisli. Ni daleč od resnica, da boste živeli pred časom. Preudarno po zvezdnih namigih pa bo, da sprejmete tiste okoliščine, ki jih ne morete spremeniti.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Aspekt Merkurja in Jupitra, prinese modre besede, srčnost in izzive, ki so vezane na komunikacijo. Tako postaja jasno, da vam bo šlo učenje in pogovori dobro od rok in da pri tem celo napredujete. Konec tedna bo namenjen duhovni preobrazbi in v prenesem pomenu boste ločili zrno od plevel.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje