Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei je pred kratkim uradno predstavil HUAWEI MatePad 11, še eno pametno napravo za produktivnost, ki ga poganja HarmonyOS 2. Od urejanja vsebine do brskanja po internetu, od predstavitev do risanja, HUAWEI MatePad 11 ponuja veliko vsestranskost za povečanje produktivnosti pri delu. Preverite, kaj ponuja nova tablica Huawei.

  Nadgrajena uporabniška izkušnja olajša življenje

  Prvič, domači zaslon na HUAWEI MatePad 11 se ponaša s povsem novo uporabniško zasnovo, ki omogoča bolj poenostavljeno postavitev. Začetni zaslon na tabličnem računalniku je bil nekoč nenehno preplavljen z več aplikacijami, zaradi česar je bilo iskanje želene aplikacije za uporabnike zamudno. Vendar je z novo funkcijo Bottom Dock na HUAWEI MatePad 11 to stvar preteklosti. Bottom Dock, nameščen na spodnjem robu zaslona, je kategoriziran na dva dela. Na levi strani lahko prikaže do 8 pogosto uporabljenih aplikacij, medtem ko na desni strani prikaže do 3 nedavno uporabljene aplikacije, kar omogoča dostop do aplikacij v trenutku, ko bi mignil. Uporabniki lahko tudi deaktivirajo »Prikaži nedavne aplikacije« v nastavitvah zaslona.

  Še več, novi HUAWEI MatePad 11 doda funkcijo storitvenega pripomočka za povečanje učinkovitosti, ki uporabnikom omogoča prikaz ustreznih informacij kar na začetnem zaslonu. S storitvenim gradnikom si lahko uporabniki ogledajo najpomembnejše informacije, ne da bi zagnali aplikacijo. Na primer, lahko si ogledate vremensko napoved v realnem času neposredno iz pripomočka Vreme ali odprete pripomoček Beležnica, da se spomnite na svoje sezname opravil/zapiske.

  HarmonyOS 2 podpira pripomočke v različnih velikostih, vključno z 2×1, 2×2, 2×4 in 4×4, kar uporabnikom omogoča, da ustvarijo svoj domači zaslon po meri, medtem ko tablični računalnik osvobodijo običajnega vmesnika.

  Poleg tega nadzorna plošča na HUAWEI MatePad 11 uporabnikom omogoča vizualizacijo takojšnje povezave med različnimi napravami, ki služi kot ena celotna »super naprava«. Vse kar morate storiti je, da povlečete ikono ciljne naprave na ikono tabličnega računalnika za povezavo. Združitev obeh ikon kaže na uspešno seznanjanje, kar uporabnikom pomaga, da si lažje predstavljajo vez med različnimi napravami.

  Novo sodelovanje med tabličnimi računalniki na več zaslonih: izboljšanje pametnih funkcij produktivnosti na tabličnem računalniku, osebnem računalniku in pametnem telefonu

  Septembra 2019 je Huawei uradno predstavil funkcijo Multi-screen Collaboration, s katero je rušil meje strojne opreme med pametnimi telefoni in osebnimi računalniki, da bi omogočil brezhibno sinergijo. Dva meseca pozneje je podjetje napovedalo krog izboljšav za večzaslonsko sodelovanje tablice in pametnega telefona, ki združuje dva zaslona v enem za povečanje produktivnosti. Funkcija Sodelovanje na več zaslonih je bila že od začetka dobro sprejeta pri svetovnih potrošnikih. Medtem je veliko potrošnikov in medijev pričakovalo brezhibno sinergijo med tabličnimi in osebnimi računalniki. Letos je Huawei napovedal novi HUAWEI MatePad 11 z eno najbolj pričakovanih funkcij – sodelovanjem na več zaslonih tabličnih računalnikov.

  V okviru Sodelovanje na več zaslonih tabličnega računalnika so na voljo trije načini: zrcaljenje, razširitev in sodelovanje.

  To je še posebej koristno za profesionalne oblikovalce, na primer, ki pogosto uporabljajo programsko opremo za oblikovanje na prenosnem računalniku, medtem ko uporabljajo tablico za digitalno risanje in pisalo za skiciranje. Danes je en HUAWEI MatePad 11 vse, kar potrebujejo, da opravijo stvari. V načinu zrcala se vmesnik prenosnika projicira na tablico, kar pomeni, da obe napravi prikazujeta popolnoma enako vsebino, na primer osnutek dizajna. Ko uporabite HUAWEI M-Pencil (2. generacije) za dodajanje skic ali logotipov na tabličnem računalniku, bodo vse spremembe prikazane neposredno na osnutku v prenosniku. Tablica ni le tablica, ampak tudi priročna risalna plošča za vas.

  V načinu razširitve, HUAWEI MatePad 11 služi kot monitor in vam prikaže več vsebine. Eno programsko aplikacijo lahko odprete na zaslonu prenosnika, drugo pa na vmesniku tabličnega računalnika za referenco. To bi znatno povečalo vašo produktivnost, zlasti pri brskanju po vsebini ali primerjanju.

  Način sodelovanja, ki ga podpirajo revolucionarne tehnologije, ruši ovire med HarmonyOS 2 in Windows. To pomeni, da lahko z računalniško miško povlečete in spustite izbrano besedilo, slike in datoteke med dvema napravama. Za prenos niso več potrebni dolgočasni koraki.

  Novi množitelj aplikacij še naprej bogati izkušnjo na vodoravnem zaslonu

  Huaweijeva nova funkcija množitelja aplikacij omogoča uporabnikom, da odprejo dva primerka aplikacije v deljenem oknu. Natančneje, dva primerka aplikacije sta lahko prikazana hkrati na levi in desni strani zaslona. To ne samo da dobro izkoristi velik zaslon tabličnega računalnika, ampak tudi moti izkušnjo tabličnega računalnika na vodoravnem zaslonu. V aplikaciji za poslovno komuniciranje lahko na primer napišete e-pošto v eno okno, medtem ko klepetate s sodelavci na drugem. Ali pa, ko uporabljate aplikacijo za nakupovanje, lahko preprosto primerjate cene med dvema artikloma. Ko odprete en primerek aplikacije v ležečem načinu, se lahko pomikate tudi po vmesniku aplikacije tako, da se pomikate po prostoru na levi ali desni strani aplikacije. Zahvaljujoč tako premišljenemu oblikovanju UX se vam ni treba posebej pomikati po aplikaciji.

  Od junija 2021 obstaja približno 4000 aplikacij po vsem svetu, ki podpirajo App Multiplier. To dodatno izboljša izkušnjo tabličnega računalnika in naredi tablice bolj praktično, dostopno in uporabniku prijazno orodje.

  Poleg tega postane funkcija Multi-Window pametnejša in bolj praktična. Ne samo, da vam omogoča odpiranje do štirih oken aplikacij hkrati, ampak vam omogoča tudi odpiranje več primerkov ene aplikacije. Če vzamete za primer aplikacijo WPS, lahko odprete predstavitev na levi in preglednico na desni. Poleg tega lahko prek plavajočih oken odprete še dve okni aplikacij. Večopravilnost je lažja kot kdaj koli prej.

  Kot tablični računalnik, ki ga poganja HarmonyOS 2, HUAWEI MatePad 11 potrošnikom prinaša osvežujočo novo izkušnjo. Poleg novega OS je ta tablica odlična glede na zmogljivost strojne opreme. To je prva tablica, ki ima zaslon z visoko hitrostjo osveževanja 120 Hz, ki omogoča bolj gladko gledanje, bolj odziven nadzor na dotik in vnos rokopisa z nizko zamudo. Tablični računalnik je opremljen tudi s štirikanalnim zvočnim sistemom s štirimi zvočniki, ki omogoča vrhunsko večpredstavnostno izkušnjo kinematografskega razreda, HUAWEI M-Pencil (2. generacija) in številnimi drugimi funkcijami, ki potrošnikom pomagajo dodatno povečati svojo produktivnost in sprostiti ustvarjalnost.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje