Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ker so tablični računalniki vedno zmogljivejši, niso več le naprava za zabavo, ampak izjemno orodje za ustvarjalnost in produktivnost.

  Med vsemi tabličnimi računalniki, ki so danes na voljo, je novi HUAWEI MatePad 11 zgleden primer tabličnih računalnikov naslednje generacije. Vodilni tablični računalnik je debitiral s popolnoma novim videzom in naborom pametnih dodatkov, kot sta nadgrajeni HUAWEI M-Pencil 2. generacije in popolnoma nova pametna magnetna tipkovnica HUAWEI, da bi uporabnikom pomagal pri produktivnosti in izražanju njihove ustvarjalnosti.

  HUAWEI M-Pencil: mešanica umetnosti in zmogljivosti

  HUAWEI M-Pencil (2. generacija), ki ga navdihuje tradicionalni svinčnik, ima šesterokotno obliko, podobno svinčniku. Ta prenovljeni dizajn ima zglajeno ohišje za prijetnejši oprijem, ki spominja na občutek držanja in pisanja z običajnim svinčnikom.

  Medtem je dizajn HUAWEI M-Pencil (2. generacija) navdihnjen tudi s prozornim dizajnom zadnje strani luksuznih ur. Pisalo ima popolnoma novo prozorno konico pisala z matirano teksturo, ki prikazuje vso čudovito notranjost. Ne samo, da ta dizajn slavi združitev tehnologije in umetnosti, ampak tudi prozorna konica pisala zagotavlja natančno izkušnjo pisanja. Najboljši del je, da ima konica matiran zaključek, ki omogoča prijetnejšo izkušnjo pisanja s pravo mero odpornosti.

  HUAWEI M-Pencil (2. generacija) je prekrit z na novo dodanim premazom proti prstnim odtisom, ki znatno zmanjša verjetnost, da se prstni odtis razmaže, kar moti prefinjen videz pisala.

  Vendar pa HUAWEI M-Pencil (2. generacije) ponuja več kot le nov videz – vsebuje tudi vrsto nadgradenj strojne opreme.

  Novi svinčnik HUAWEI M-Pencil (2. generacija) ima polkroglasto konico, ki zagotavlja nedrsečo izkušnjo pisanja pri uporabi stranskega roba za pisanje. In prvič se uporablja ultra tanek zatič, ki zagotavlja, da je zamenljiva konica trdno pritrjena na ohišje. S temi HUAWEI M-Pencil (2. generacija) zagotavlja izkušnjo z visoko natančnostjo rokopisa – tudi črke, široke manj kot 2 mm, lahko zdaj z lahkoto pišete na zaslonu na dotik. Novo pisalo ima tudi nov visoko natančen merilnik tlaka. Natančno lahko razlikuje med 4096 stopnjami sile, kar uporabnikom omogoča risanje čudovitih krivulj, debelih ali tankih. Pisalo je tudi zelo odzivno z zakasnitvijo pri vhodu že 9 ms, kar zagotavlja intuitivno izkušnjo in vrhunsko odzivnost, saj zagotavlja, da so vsi njegovi vhodi sinhronizirani na zaslonu.

  Nova pametna magnetna tipkovnica HUAWEI

  Nova pametna magnetna tipkovnica HUAWEI je prav tako predstavljena poleg HUAWEI MatePad 11. Tipkovnica je podedovala prednosti svojega predhodnika in vključuje magnetno držalo in povezavo Bluetooth, ki je pripravljena za takojšnjo uporabo. Podpira tudi brezžično polnjenje za dolgo življenjsko dobo baterije. S podporo za 55- in 65-stopinjski nagib lahko uporabniki fleksibilno prilagajajo kot gledanja in uživajo v stabilnem in zanesljivem tipkanju v različnih svetlobnih pogojih in okoliščinah.

  Poleg tega nova pametna tipkovnica HUAWEI prinaša številne druge zanimive nadgradnje.

  Ne le, da je nadgrajena HUAWEI Smart Magnetic Keyboard tipkovnica polne velikosti, ki omogoča enostavno tipkanje z dvema rokama, temveč imata tipki tudi ustrezen razmik med seboj, vse pa imajo 1,3 mm hod tipk, da nudijo udobno in otipljivo izkušnjo tipkanja, tudi pri daljši uporabi. Učinkovitost tipkanja je izboljšana tudi zaradi dodajanja tipk, kot je tipka Fn, in podpore za več bližnjic.

  Kot pravi pregovor, “uporabite pravo orodje za pravo delo.” HUAWEI MatePad 11, ki deluje skupaj s svinčnikom HUAWEI M-Pencil (2. generacija) in novo pametno magnetno tipkovnico HUAWEI, je okrepil svoj položaj idealnega orodja za produktivnost, s čimer je bistveno izboljšal delovno učinkovitost tako za poslovno elito kot za profesionalne ustvarjalce vsebin. Konec koncev, trenutni trg tabličnih računalnikov zagotovo potrebuje nekaj prelomnih inovacij za popestritev industrije. Prvenec HUAWEI MatePad Pro je kot dih svežega zraka – saj prekine običajne vtise na tabličnih računalnikih s široko zbirko nadgradenj in uporabnike popelje v učinkovitejšo, naprednejšo dobo pametne produktivnosti.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje