Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Prelevite se v Božička in razveselite sebe ter še posebej vam najbližje. S pomočjo Huaweievih nasvetov boste našli popolno darilo za vso družino – od najmlajšega do najstarejšega člana. Spoznajte, kaj vam nudi in se prepustite prazničnemu navdihu!

  Čudovita darila Huawei

  Božični večer se bliža z nesluteno hitrostjo, vi pa še niste kupili daril. Nikar ne čakajte, kajti čas vas lahko prehiti in potem bo prepozno. Izdelki Huaweia so darilo, ki se ga bo razveselil vsak. Pametni telefoni, prenosni in tablični računalniki, pametne ure, brezžične slušalke in še kaj – možnosti je veliko in so vam na dosegu!

  Morda potrebujete navdih, kaj izbrati za najdražje? Poglejmo, česa bodo najbolj veseli.

  Darilo nad katerim bo navdušena

  Še vedno ne veste, kaj jo bo najbolj razveselilo? Naj gre za življenjsko partnerico, dekle, prijateljico ali sestro, vrhunska oblika in intuitivne tehnologije, ki jih nudi Huawei, bodo zagotovo ustrezale njenemu okusu. Izjemno elegantni, lahki in tanki prenosni računalnik Huawei MateBook 13 bi navdušil vsakogar in postal bo njen najljubši pripomoček za delo in zabavo. Srce ljubiteljice mobilne fotografije bo ukradel pametni telefon Huawei P smart 2021 z vrhunskimi kamerami, zmogljivim zaslonom, baterijo in procesorjem. Športnico po duši pa bo navdušila pametna ura Huawei Watch Fit, medtem ko bo ljubiteljica odlične glasbe preprosto navdušena nad brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds Pro.

  Kako presenetiti njega?

  Se sprašujete, kaj je najbolj všeč moškim? Prepričani ste lahko, da bo navdušen nad prenosnim računalnikom Huawei Matebook 13, saj bo zadostil vsem njegovim potrebam. Prav tako ne bo ostal ravnodušen nad pametnim telefonom Huawei P smart 2021, kajti presenečen bo nad njegovo estetiko, kakovostjo izdelave, zmogljivimi štirimi kamerami in dolgo življenjsko dobo baterije. Z njim bo dostopal tudi do ene od največjih trgovin z aplikacijami AppGallery in univerzalnega iskalnika Petal Search, ki nudita neskončen bazen raznovrstnih zabavnih in uporabnih vsebin. To pa še zdaleč ni vse. Ste pomislili, da bi mu poklonili sanjsko pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro, ki je nikdar ne bo hotel več sneti? Še posebej, če jo bo povezal z vrhunskimi brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds Pro, ki znajo popolnoma izničiti zunanji hrup.

  Vse ure serije Watch GT 2 in slušalke serije FreeBuds so kompatibilne tako z napravami Android kot iOS, kar pomeni da jih bosta obdarovanka oziroma obdarovanec lahko uporabljala ne glede na to kateri telefon si lastita.

  Nikar ne pozabite na najmlajše in najstarejše

  Kaj pokloniti najmlajšim? To pa ja ni težko. Najbolj očiten odgovor so igrače. Morda bi razmišljali manj tradicionalno in jim letos izbrali darilo, ki jim bo poleg zabave dalo še nekaj več. Odločite se za tablični računalnik Huawei MatePad Pro, ki jih bo spodbujal in jim pomagal razviti talent in ustvarjalnost.

  Od tega tabličnega računalnika bi imeli veliko koristi tudi starejši. Samo pomislite, kako enostavno bi brskali po spletu, opravili video klic z vami ali prebirali knjige v elektronski obliki. Prepričani smo, da je še cel kup možnosti uporabe naprave, ki bi starejšim razsvetlile vsak dan.

  Morda iščete manjše darilo po razumni ceni? Tudi tu vam lahko pomagamo. Preverite, kaj Huawei še nudi v trgovinah, na primer dodatno baterijo ali ovitek za pametni telefon, in najbližje presenetite s tem. Ponudba izdelkov Huawei se namreč lahko izkaže za odličen vir navdiha pri iskanju božičnih daril.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje