Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Uporabnikom pametnih telefonov Huawei je omejen čas na voljo posebna promocija, v kateri dobijo povrnjenih 20 % od vsakega nakupa v priljubljeni mobilni igri Gardenscapes.

  Gardenscapes, priljubljena miselna igra razvijalca Playtrix je zdaj na voljo v Huaweievi trgovini z aplikacijami AppGallery. Navdušenci nad igrami se tako lahko z zvestim služabnikom Austinom podajo na simpatično avanturo, v kateri bodo z reševanjem miselnih zagonetk povrnili slavo nekoč čudovitemu vrtu. Ob tem pa bodo v okviru posebne božično-novoletne promocije deležni tudi povračila do 20 % od vsakega nakupa, ki ga v igri opravijo..

  »Veseli smo, da lahko prek trgovine AppGallery ponudimo našo igro širšemu krogu uporabnikov. Podpora in usmeritve, ki smo jih v procesu prilagoditve pridobili od Huaweia, so bile izjemne in veseli smo, da lahko predanim uporabnikom ponudimo delno povračilo vsakega nakupa,« je dejal Maxim Kirilenko, direktor poslovnega razvoja pri podjetju Playrix.

  Če imate igro že nameščeno, se lahko vanjo enostavno prijavite s svojim računom Facebook in na ta način shranite dosežen napredek. Nato igro prenesete iz trgovine AppGallery in s prijavo prek istega računa izkoristite omenjeno ekskluzivno ponudbo.

  V igri Gardenscapes igralec obnavlja nekoč veličasten vrt in ga skuša popeljati do njegove nekdanje slave. To počne z raziskovanjem okolja, iskanjem predmetov in reševanjem zabavnih miselnih stopenj, v katerih mora biti čim bolj uspešen pri sestavljanju vrstic s tremi ujemajočimi liki. Še dodatno pa igranje popestrijo dodatki v obliki petard in bomb, ki izkušnjo naredijo še bolj dinamično. Na voljo je več tisoč edinstvenih stopenj različnih težavnosti, kar bo zagotovo navdušilo ljubitelje miselnih iger.

  Ko igralec rešuje uganke in obnavlja vrt, odkriva skrivnosti v njem in se srečuje s posebnimi liki ter domačimi ljubljenčki. Igra omogoča sinhronizacijo z družbenim omrežjem Facebook, da lahko dosežke in položaj na lestvici delite s prijatelji.

  »Ob predstaviti igre Gardenscapes v trgovini AppGallery smo navdušeni, da lahko v naši hitro rastoči trgovini pozdravimo še enega velika partnerja in z ekskluzivno ponudbo igralcem ponudimo dodano vrednost. S pomočjo AppGallery lahko uporabniki prilagodijo in upravljajo svet mobilnih aplikacij v okolju, ki nudi svobodo, široko izbiro in prilagodljivost,« je dejal Jaime Gonzalo, podpredsednik za mobilne storitve Huawei v Evropi.

  AppGallery je uradna trgovina aplikacij za imetnike pametnih telefonov Huawei, ki si prizadeva uporabnikom nuditi več možnosti in razvijalcem bolj inovativne tehnologije za oblikovanje novih uporabniških izkušenj. Globalna kampanja Game Fest, ki želi uporabnike spodbuditi k iskanju novih načinov igranja z vrsto ekskluzivnih ugodnosti, pa je le ena od številnih, s katerimi Huawei dokazuje zavezanost razvoju trgovine AppGallery in mobilnih storitev HMS.

  AppGallery: Ena od treh največjih trgovin z aplikacijami

  V trgovini AppGallery, ki velja za eno od treh največjih tovrstnih platform na svetu, lahko uporabniki najdejo na tisoče aplikacij. Na mesečni ravni povezuje več kot 500 milijonov aktivnih uporabnikov iz več kot 170 držav in regij. V podporo trgovini je Huawei razvil tudi vsestranski iskalnik Petal Search, ki uporabnikom na enem mestu pomaga poiskati vse želene aplikacije in multimedijske vsebine.

  Obe platformi lahko uporabniki med drugim preizkusijo na novem telefonu Huawei P smart 2021, prav tako pa na telefonih najnovejše serije Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+. Poleg teh je Huawei nedavno predstavil še novi pametni uri Watch GT 2 Pro in Watch Fit, brezžične slušalke FreeBuds Pro in FreeLace Pro ter računalnike MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro.

  Več informacij: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje