Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Organizacija TIPA je prepoznala izjemne fotografske zmogljivosti premijskih pametnih telefonov družine Huawei P40, saj je priznanje za najboljšega na tem področju podelila kar vsem trem – P40, P40 Pro in P40 Pro+!

  Podjetje Huawei Consumer BG je naznanilo, da je organizacija TIPA novim telefonom Huawei P40, P40 Pro in P40 Pro+ nagrade za najboljše fotografske pametne telefone leta 2020. Prestižna nagrada je že četrto leto zapored podeljena predstavniku družine pametnih telefonov Huawei P, kar dokazuje predanost podjetja Huawei nenehnemu izboljševanju kakovosti, zmogljivosti in oblikovanja ter posledično premikanja mej mobilne telefonije.

  Ustanovljena leta 1991, organizacija vsako leto podeli nagrade TIPA World Awards podjetjem in izdelkom, za katere člani združenja menijo, da zagotavljajo najboljšo kakovost, zmogljivost in vrednost. Nagrado pametnim telefonom družine Huawei P40 so podkrepili z utemeljitvijo: »Nove naprave družine Huawei P so fotografske zmogljivosti pametnih telefonov premaknile še za en velik korak naprej. Vsi trije modeli, Huawei P40, P40 Pro in P40 Pro+ imajo procesor Kirin 990 5G in veliko 1/1,28-palčno fotografsko tipalo, fotografski sklopi pa so bili oblikovani v sodelovanju z nemškim fotografskim specialistom, podjetjem Leica. Njihove pomembne lastnosti so algoritmi umetne inteligence za uravnoteženje beline, med njimi še posebej za optimizacijo barvnih tonov in teksture kože, močno izboljšan dinamični razpon, zmogljivosti v slabših svetlobnih razmerah, tipalo temperature barv, sistem samodejnega ostrenja na vseh pikah in funkcija optimizacije kakovosti fotografij Fusion Engine.«

  Z nagrado TIPA World Awords 2020 premijske naprave družine Huawei P40 razširjajo seznam prejetih priznanj. Model Huawei P40 Pro je namreč pred kratkim na zahtevnem preizkusu DxOMark prejel skupno 128 točk, kar je največ med vsemi do zdaj preizkušenimi napravami.

  Na slovenskem trgu so že na voljo pametni telefoni Huawei P40, Huawei P40 Pro in Huawei P40 lite, model Huawei P40 Pro+ pa bo predvidoma na voljo v prihodnjem mesecu. Omenjene odlikuje tudi tržnica AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia. Hkrati z njimi pa je Huawei predstavil tudi novo pametno uro Huawei Watch GT 2e.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje