Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Priznanje za navigacijsko storitev Petal Maps (Zemljevidi Petal) sovpada s posodobitvijo aplikacije, ki prinaša prilagojeno načrtovanje poti in izboljšano uporabniško izkušnjo.

  Vodilno globalno tehnološko podjetje Huawei je naznanilo, da je aplikacija Petal Maps po zaslugi inovativnih funkcij in preproste rabe prejela prestižno nemško nagrado Red Dot. Nagrada sovpada s predstavitvijo novih funkcij in nadgradnje uporabniškega vmesnika, kar dodatno izboljša že tako impresivne zmogljivosti navigacijske storitve na pametnih napravah Huawei.

  Večkrat nagrajena aplikacija

  Zemljevidi Petal so prejeli nagrado Red Dot, najvišje priznanje na področju industrijskega oblikovanja, v kategoriji blagovnih znamk in komunikacijskega oblikovanja. Poleg nagrade pa so bile predstavljene impresivne funkcije aplikacije, ki so pritegnile pozornost na mednarodni tehnološki sceni in katerih glavni namen je olajšati potovanja povsod po svetu.

  Ena od glavnih funkcij pomaga uporabnikom pri dolgih vožnjah, saj je gibanje na zemljevidu jasno prikazano, brez potrebe po vodenju uporabnika z enega zaslona na drugega. Poleg tega daje aplikacija prednost varnosti z jasnimi in preprostimi navodili, ki voznika med vožnjo ne motijo. Rezultat tega je povečano zanimanje, saj se je za zemljevide Petal v zadnjih dveh mesecih odločilo kar milijon novih uporabnikov.

  Razburljive nove funkcije

  Po enem letu obstoja in devetih posodobitvah, zemljevide Petal še vedno odlikujeta preglednost in preprosta uporaba. Nove funkcije med drugim vključujejo prilagojeno načrtovanje potovanj, izboljšano vizualno izkušnjo in dodatne jezike, ki jih podpira aplikacija.

  »Velika čast je prejeti nagrado za Petal Maps na tako prestižni podelitvi. To je dokaz trdega dela ekipe strokovnjakov pri izgradnji uspešne storitve za navigacijo,« je dejal Uroš Miklavčič, vodja poslovnega razvoja v podjetju Huawei v Sloveniji. »Z najnovejšo posodobitvijo so zemljevidi Petal nedvomno postali najboljše orodje za potovanje, nova funkcija prilagojenega načrtovanja in podpora za 14 dodatnih jezikov, pa bosta pomagali milijonov uporabnikov po vsem svetu.«

  Hitrejše načrtovanje potovanja

  Nekatere nove funkcije zemljevidov so prometna opozorila, razmere v javnem prometu in na cestninskih postajah ter predlogi krajših poti. Oblikovane so na način, ki uporabnikom omogoča brezskrbno potovanje ob prihranku časa in denarja. Zahtevnejši uporabniki lahko namreč znotraj ene poti načrtujejo kar osem ciljev. V primeru spremembe pa preprosto prekličejo neželeni cilj in naslednji bo izbran samodejno.

  Izboljšana vizualna izkušnja

  Za boljšo vizualno izkušnjo je po novem na voljo vznemirljiva funkcija simuliranega pogleda na nebo. Ne glede ali aplikacija uporabnika vodi, ali ta le gleda zemljevide, ne da bi vnesel cilj poti, je dovolj prilagoditi pogled za prikaz neba s točnim položajem obzorja.

  Glasovno vodenje

  Aplikacija Petal Maps je ob zadnji nadgradnji dobila podporo vodenja v 14 novih jezikih, vključno s slovenščino. Skupno število podprtih jezikov je zdaj 40, kar ponazarja njihovo globalno prisotnost. Aplikacija deluje na vseh pametnih telefonih s sistemom Android in jo lahko prenesete iz trgovine AppGallery ali Google Play.

  Širok ekosistem naprav

  Huawei se je sicer nedavno izakazal tudi z inovacijami na področju novih naprav. Predstavili so namreč nov tablični računalnik MatePad 11, brezžične stereo slušalke FreeBuds 4, pametne ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6 ter izjemen računalniški monitor MateView.

  Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje