Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Na dogodku predstavitve pametnih telefonov serije Mate 40, ki vključuje tri modele (Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+), je družba Huawei Consumer BG predstavila tudi drugo generacijo pametnih očal Eyewear II, ki bodo na voljo tudi v Evropi, in pametno uro Porsche Design Watch GT 2 sposobno stalnega merjenja ravni kisika v krvi.

  Pametna očala Huawei Gentle Monster Eyewear II: Brezhibno zlitje tehnologije in mode

  Druga generacija pametnih očal Huawei Gentle Monster Eyewear II se še naprej osredotoča na zvok in pametne inovacije v bolj avantgardnem, a še vedno udobnem dizajnu. Z njimi Huawei ustvarja trend pametnih modnih dodatkov za prefinjene in modno osveščene uporabnike.

  Očala, ki bodo letos prvič na voljo tudi v Evropi, je Huawei ponovno izdelal v partnerstvu s podjetjem Gentle Monster. Opirajo se na oblikovalsko filozofijo, ki ni le vizualno osupljiva, temveč prek široke palete modelov poskrbi za poudarjanje osebnosti uporabnika, Huawei pa je prispeval bogato tehnološko znanje. Napol odprt, izredno tanek zvočni gonilnik z veliko amplitudo učinkovito preprečuje uhajanje zvoka, da uporabniku zagotovi kakovosten stereo zvok visoke ločljivosti. Medtem nadgrajena funkcija za pametno interakcijo spremeni očala v pametnega osebnega pomočnika, ki nudi hitrejši dostop do informacij in povsem nove izkušnje rabe nosljive naprave.

  Moda in udobje z roko v roku

  Pri snovanju nove generacije očal so se osredotočili tudi na udobnost pri nošenju. Zaradi natančne integracije tehnologije v tanke ročke iz kombinacije plastike in titana, so očala izredno lahka in med nošenjem niso moteča. Iz titana sta tudi tečaja med okvirjem in ročkama, ki obljubljata dolgotrajno uporabo. Spremenili pa so tudi kot iz 12° na 20°, da so dosegli boljše prileganje.

  V primerjavi s prvo generacijo, imajo očala Huawei Eyewear II večji, a tanjši zvočnik s širšim frekvenčnim obsegom za poglobljeno zvočno izkušnjo in so zato kot nalašč za poslušanje glasbe, igranje iger ali gledanje televizije.

  Očala Huawei Eyewear II imajo tudi edinstveno akustično zasnovo, ki poskrbi za varovanje zasebnosti. Po en napol odprt zvočni gonilnik na vsaki ročki prek usmerjene komore prenaša zvok neposredno v uho in preprečuje njegovo uhajanje stran od uporabnika za jasnejši in bolj slojevit stereo zvok. Medtem imata obe ročki luknjasto zasnovo za kompenziranje usmerjenih zvočnih valov, ki še dodatno zmanjšuje uhajanj. S tehnologijo prilagajanja glasnosti pa očala samodejno znižajo jakost zvoka glede na glasnost okolja za odlično slišnost in čim manjši vpliv na okolico.

  Pametni zvok, pametna interakcija

  Očala Huawei Eyewear II dovoljujejo nadzor s kretnjami. Za seznanjanje nežno stisnite levo ročko, dvojni dotik zažene pametnega digitalnega pomočnika, s potegi prsta pa nadzorujete predvajanje skladb, skok na naslednjo ali prejšnjo in prilagajate glasnost. Očala imajo vgrajena še tipala zaznave položaja, zato samodejno zaustavijo predvajanje, ko jih snamete in nadaljujejo, če si jih spet nadenete v naslednjih treh minutah.

  Huawei je naredil korak naprej v smislu pametne izkušnje. Ko očala za nekaj časa odložite in si jih spet nadenete, se na zaslonu povezanega pametnega telefona prikaže okno s podatkom o stanju baterije. Preverite lahko še druge podrobnosti, med drugim pozdrav, ki je izpisan vsak dan ob prvi uporabi.

  Poleg izjemne zvočne izkušnje imajo očala Huawei Eyewear II zmogljivo baterijo, ki omogoča do 5 ur predvajanja glasbe. Odlikuje jih še možnost brezžičnega polnjenja in vmesnik NFC za preprostejše seznanjanje z drugimi napravami. V Evropi so na voljo za 299 €.

  Porsche Design Huawei Watch GT 2: Klasična oblika in materiali, ki jih navdihujejo športni avtomobili

  Najnovejša pametna ura je klasičen in luksuzen dodatek družini Huawei Watch GT 2 in zaznamuje vstop nemškega oblikovalskega podjetja Porsche Design v industrijo nosljivih naprav. Porsche Design Watch GT 2 je zato osupljiva kombinacija inovativnih tehnologij ter čiste in funkcionalne oblikovalske filozofije, kar ima za posledico povsem nov videz za naslednje obdobje razvoja pametnih ur.

  Nova različica pametne ure ima prefinjeno ohišje iz titana, medtem ko ji logotip na zgornjem robu zaslona daje vrhunski pridih. Inovativen pašček je prav tako iz titana. Odlikuje ga še preprosto zapenjanje in prilagajanje dolžine. Rezultat je brezhibno zasnovana vrhunska pametna ura, odporna proti praskam in primerna za vsakodnevno nošenje in dejavnosti na prostem.

  Kroni (gumba) na desnem boku pametne ure sta obrobljeni z rdečim krogom, značilnim za podjetje Porsche Design, in dokazujeta inovativnost in vrhunskost izdelave. Občutljivi sta namreč že na nežen pritisk.

  Celovito estetiko pametne ure zaokrožujejo prilagojene digitalne številčnice (obrazi ure). Klasična in vedno vklopljena omogoča, da čas na zapestju mirno teče in da ga je preprosto prebrati. Medtem ko številčnica E-pure analogni prikaz pripelje v digitalno dobo. Dirkaške linije hrbtišča pametnega telefon Porsche Design Huawei Mate 40 RS se prenesejo na pametno uro, kar velja za poklon vrhunskim športnim avtomobilom in motošportu. Ura ponuja tudi inovativen prikaz štoparice, ki čas začne meriti po dotiku zaslona.

  Pametni vadbeni načini in spremljanje zdravja

  Kot nekateri ostali modeli družine Watch GT 2 tudi nova pametna ura zagotavlja dvotedensko avtonomijo baterije in nudi zanesljivega pomočnika med spremljanjem dejavnosti in zdravja. V ta namen nudi več kot 100 vadbenih načinov znotraj in na prostem, med katerimi so novost podpora za smučanje, tek na smučeh, deskanje na snegu in golf. Ker je odporna proti vodi do globine 5 metrov, je idealen spremljevalec v vseh razmerah.

  Spremljanje srčnega utripa je natančnejše po zaslugi nove tehnologije Huawei TruSeen 4.0+ in izpopolnjenega tipala (6-v-1). Zaslon pametne ure in tipalo srčnega utripa sta zaščitena s steklom iz kristala safirja, medtem ko je zadnja stranica iz koži prijazne keramike. Porsche Design Watch GT 2 nudi 24-urno spremljanje srčnega utripa, ravni stresa, kakovosti spanja in kot novost, tudi ravni kisika v krvi SpO2.

  Pametna ura Porsche Design Watch GT 2 bo ponekod v Evropi na voljo po priporočeni ceni 695 € s priloženim brezžičnim polnilnikom in dodatnim paščkom iz umetne gume.

  Širok ekosistem naprav Huawei

  Huawei je sicer pred kratkim predstavil tudi pametni telefon Huawei P smart 2021, ki ga prav tako odlikuje odlična kamera, brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro in Huawei FreeLace Pro z izboljšanim sistemom aktivnega dušenja hrupa in novimi funkcijami osredotočenimi na potrebe uporabnikov, ter pametni uri Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti in novimi načini vadbe.

  Za več obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje