Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Si ti tudi ena izmed tistih, ki jim je vedno žal, da niso bolj pazile nase, da bi lahko preprečile prehlad? Potem je čas, da upoštevaš naslednje nasvete in prehitiš neprijetna kihanja in smrkanja! Seveda pa se najprej začne pri tvojem življenjskem stilu – dovolj gibanja, zdrava prehrana z nekaj koščki temne čokolade, smeh ter cigareti v košu za smeti – za začetek bi lahko začela s tem!   

  prepreči prehlad

  Prepreči prehlad s pravo prehrano, seksom in dovolj spanca! Ne bo težko, kajne?

  Voda in čudežna kombinacija

  Vedno se ponavljamo s to vodo – a če do zdaj ne spiješ približno dva litra na dan, potem je skrajni čas, da začneš! Druga stvar nad katero smo navdušeni pa je naslednja kombinacija: V vodi 5 minut kuhaj svežo korenino ingverja. Ko ohladiš, dodaš med, cimet in limono. Lahko pa v toplo vodo naribaš svež ingver in prav tako dodaš vse te sestavine. Vsake toliko si privošči ta napitek, zjutraj pa obvezno kozarec tople limonade!

  Umivaj si roke in izogibaj se bolnih ljudi

  Vsakič, ko se boš z nekom rokovala, si umij roke. Vzemi si toliko časa, da dobro namiliš roke in ne pozabi še delček pod nohti! Ko se dotikaš tujih kljuk, imej pri sebi razkužilo za roke!  Prav tako se izogibaj dotikanja nosu in oči, saj sta to zelo pogosta mesta, kamor radi pridejo bacili. In pa izogibaj se ljudi, ki kašljajo in kihajo ali pa oddajajo kakšne druge simptome, da bodo kmalu zboleli. In verjetno se ti zdi to čisto samoumevno, ampak ne pozabi še na svoje starše in prijatelje.

  Spanje, spanje in še enkrat spanje

  Poskrbi, da boš vsak dan spala najmanj šest ur. In kadar boš čutila, da ti pada imunski sistem in da je tvoje telo utrujeno, pusti kavice in serije na stran in si raje privošči še nekaj ur spanca. verjemi, telo ti bo hvaležno!

  Hrana in gibanje

  Ne samo, da preprečiš morebitne prehlade in vročino, izbira prehrane je zelo pomemben dejavnik v tvojem življenju. A če se želiš izogniti smrkanju, potem boš morala na jedilnik vnesti več sadja in zelenjave, saj bo to pozitivno vplivalo na tvoje telo. In pojesti kakšen kos sadja ali solato je veliko lažje, kot pa vsa boga preležati v postelji, kajne? Kar pa se tiče gibanja, pa tako in tako že veš, da ti vsaj trije treningi na teden ne uidejo! Če ti nekaj dni res ne sede telovaditi, potem si privošči vsaj kakšen sprehod po parku ali mestu. Tudi dvajset minut hoje bo odlično vplivalo na tvoje fizično in psihično zdravje!

  Smeh je pol zdravja!

  Raziskave kažejo, da je sreča velik dejavnik, ki vpliva na tvoje zdravje! Seks, pozitivno razmišljanje, igranje z hišnim ljubljenčkom in ostala vedenja, ki te ne spravljajo v stres, ampak razveseljujejo – vse to pozitivno vpliva na tvoj imunski sistem!

  Prepreči tovrstna obolenja z Biospectrum napravo!

  Biospectrum tehnologija se je preko kliničnih raziskav in laboratorijski izvidov dokazala za zelo uspešno na raznih težavah in boleznih. Po izumu in patentu po letu 1985 je bilo opravljeno več kot deset tisoč raznih raziskav in analiz, ki potrjujejo uspešno delovanje Biospectrum aparatov na več področjih. Go govorimo o prehladih in podobo, je za za običajen prehlad priporočen čas izvajanja terapije 2x dnevno po 30 minut. Z napravo BSM je povečana občutljivost imunskega sistema naprave nje same. Različne klinične raziskave ter študije, ki so bile izvedene na Kitajskem so pokazale, da se je po zdravljenju z napravo BSM bistveno povečalo število belih krvnih telesc, ter limfocitov, kot tudi sposobnost organizma, da povzroči imunski odziv.
  Preberi si kaj je Biospectrum naprava in na učinkovit način prepreči oziroma dolgoročno pomaga pri prehladih, virozah, anginah, vnetjih sinusov in nosne votline…

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje