Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Marsikatera posameznica ima težave z močnim menstrualnim tokom, ki ji zagreni dneve med menstruacijo – uničeno spodnje perilo, rjuhe, veliko denarja zapravljenega za vložke in, seveda, stres. Ravno zato se vedno več žensk odloča za preizkus alternative – menstrualne skodelice.

  Ta je izdelana iz medicinskega silikona, ki ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj, prav tako pa ne suši ali draži vaginalne sluznice (kot je to značilno za ostale higienske pripomočke). Ker je uporaba preprosta (zloži se namreč v manjšo obliko s pomočjo različnih metod prepogibanja), uporabnici omogoča brezskrbno uporabo med spanjem, potovanji, športnimi aktivnostmi in celo plavanjem.

  Življenjska doba menstrualne skodelice traja tudi do 10 let, zaradi česar predstavlja cenejšo in okolju prijaznejšo alternativo klasičnim higienskim pripomočkom.

  Zahvaljujoč inovativni zasnovi ima menstrualna skodelica LaliCup večjo kapaciteto, zaradi česar tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča. K temu pripomore tudi dodaten dvojni rob, ter večje luknjice na vrhu skodelice. Slednje so namenjene ustvarjanju podtlaka, ki skodelico drži na enem mestu.

  Image result for lalicup anatomija

  Seveda je prostornina menstrualna skodelice odvisna od njene velikosti – model L ima ogromno kapaciteto, volumen 41ml!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.