Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  The Queen’s Six
  Edinstvena glasbena skupina, ki redno nastopa pred člani kraljeve družine
  Zimski festival – 6. februar 2019 – The Queen’s Six, Unionska dvorana

  V Slovenijo prvič prihaja sekstet, ki je bil ustanovljen ob 450. obletnici ustoličenja kraljice Elizabete I., zapel pa je celo na poroki princa Harryja in Meghan Markle!

  Člani skupine se z veseljem spominjajo tega edinstvenega nastopa na kraljevski poroki princa Harryja in Meghan Markle. »Sam poročni dan je bil prelep. Bilo je absolutno čudovito in zelo počaščeni smo, da smo bili lahko del tega. Ogromen privilegij in čast« se nasmeje Tim Carleston »George Clooney je sedel tik za menoj, zato sem mu seveda polepšal dan«. »V nekem trenutku se zaveste, da je samo družinska poroka,« dodaja Dan Britton »Bil je res neverjetno intimen dogodek, čeprav ga je spremljalo več milijonov gledalcev«.

  Naročite se na brezplačne e-novičke! Spodaj vpiši e-mail.
  [wysija_form id=”8″]
  Sekstet prebiva v Windsorskem gradu in redno nastopa pred člani kraljeve družine, znani pa so po izredno raznolikem repertoarju, ki zajema vse od cerkvenih in tradicionalnih angleških ljudskih pesmi do popa ter skladb Michaela Jacksona in Stevieja Wonderja. Zasedbo sestavljajo Daniel Brittain, Tim Carleston, Nick Madden, Dominic Bland, Andrew Thompson in Simon Whiteley. Skupina je bila ustanovljena leta 2008, vsi člani pa so izvrstni pevci in člani cerkvenega pevskega zbora kapele sv. Georga, ki nastopa ob obredih, državnih priložnostih in zasebnih dogodkih. Pevci zelo radi začinijo svoj pestri program s humorno noto, zato so njihovi nastopi edinstvena glasbena izkušnja, po koncertih pa se radi podružijo z obiskovalci, tudi s kraljico samo! »Tekom naših nastopov smo se vsi že srečali s kraljico v eni ali drugi točki. Bodisi pri naših uradnih državniških nastopih ali pa zasebnih za kraljevo družino. Čudovito je. To nam je res v čast in zadovoljstvo« pravi član skupine Simon Whiteley »Izkušnja je zares edinstvena, polna spoštovanja in strahu, saj je kraljica ena izmed najuglednejših ljudi na svetu. Kljub temu je zelo prijetna dama in zelo dobra sogovornica. Vedno se imaš o čem za pogovarjati.«.

  The Queen’s Six bodo nastopili 6. februarja v Unionski dvorani v sklopu koncertov Zimskega festivala s pestrim repertoarjem in britansko hudomušnostjo. »Obožujemo to, kar počnemo in to želimo deliti s svetom« se nastopa veseli Andrew Thompson “Zelo razburljivo je našo glasbo predstaviti ljudem, ki še niso doživeli britanske acapelle.«

  The Queen’s Six prinašajo v Unionsko dvorano edinstveno glasbeno izkušnjo z britanske kraljeve poroke!

  Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na www.ljubljanafestival.si, na blagajni Križank in na prodajnih mestih Eventima.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje