Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Turobni deževni dnevi, kot je današnji, so namenjeni branju odlične knjige ali revije na domačem kavču, s kozarcem dobrega vina v roki. Lahko pa se odločite za virtualni sprehod po enem izmed skritih kotičkov Slovenije. Priporočamo obisk griča nad Slovenskimi Konjicami, ki slovi po odličnih vinih, gurmanskih presežkih in čudovitem golf igrišču.

  Če še ne poznate zlatega griča, si ga danes oglejte virtualno in verjamemo, da se boste prav kmalu zapeljali v Škalce, da to zakladnico doživetij vidite na lastne oči.

  Zlati grič predstavlja prijaznost, sonce, vinsko trto, tradicijo in življenje. Vinska klet je v osrčju Škalc, sredi vinogradov, v katerih pridelujejo vino oziroma grozdje že več kot osemsto let. Gre za klet, ki sodi med najsodobnejše v Evropi, zato ne preseneča, da iz nje prihaja pester asortiment vrhunskih vin, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse.

  Gurmani boste uživali
  Na griču nad vinsko kletjo je Gostilna Grič, kjer bodo razvajali vaše brbončice z okusno hrano ter odličnimi in večkrat nagrajenimi vini iz Vinske kleti Zlati grič. Navdušili vas ne bodo samo sveže pripravljena hrana in vrhunska vina, ampak tudi dih jemajoči panoramski razgled.

  Vinogradniški dvorec
  Za tiste, ki vam enodnevno občudovanje lepot Škalc ni dovolj, bodo poskrbeli v apartmajski hiši Vinogradniški dvorec, ki je s tremi čudovitimi apartmaji kraj, kjer se harmonično usklajujeta narava in mir. Prečudoviti pogledi na zelene vinograde vas bodo očarali v toplih poletnih dneh in vam ponudili prijetno pribežališče po dolgem in sproščujočem sprehodu ali igri golfa na edinstvenem igrišču.

  Edinstveno golf igrišče
  Ljubitelji golfa že gotovo poznate igrišče na Zlatem griču, saj slovi po svoji edinstveni legi med vinogradi in ponuja prekrasne poglede. Devet igralnih polj s skupno dolžino 2500 metrov leži na idilični lokaciji, kjer se zlivajo s krajino. Igrišče je sicer nekoliko zahtevnejše, vendar omogoča veliko sprostitve in zanimivosti tudi manj izkušenim igralcem, za katere je na voljo tudi spoznavanje z igro ali pa učenje golfa na vadišču na Dobravi pod okriljem golf kluba Zlati grič.

  Zlati grič je zakladnica doživetij, kamor se vsi, ki so ga že obiskali, z veseljem vračajo.

   

  Foto: Matej Nareks

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje