Sreča je zelo relativna stvar, saj smo si tako zelo različni in nas osrečujejo tako zelo različne stvari. Zato je zelo pomembno, da dobro poznamo sami sebe in smo odkriti do sebe in drugih. Saj drugi ne vedo, kaj si želimo, zato to naglas in odločno povejmo.

Resnično smo lahko srečni le, če delujemo iz sebe, ne tako kot je všeč drugim, tako kot je všeč nam. Pri tem smo seveda spoštljivi, ne arogantni in dosledni. V današnjem svetu biti odkrit do samega sebe in drugih ni prav pogosta vrlina, žal. Žal pa tudi ne moremo biti srečni, če nismo zvesti sebi in svojim občutkom, če ne poslušamo svoje intuicije in notranjega glasu.

Srečni ljudje se poznajo, vedo kaj si želijo, imajo vizijo in cilje in delujejo iz sebe in v prvi vrsti prisluhnejo sebi in svojim občutkom. Skrbijo zase in se imajo radi. In vedo, da je sreča skrita v njih samih.

Ste pozabili nase, si ne vzamete časa, da bi si prisluhnili ali pa mogoče tega enostavno ne znate več? Bi se radi naučili spet prisluhniti sebi, znati reči ne in odkrito spregovoriti o vaših željah in ciljih?

V zadnjem tednu marca za vas pripravljamo teden brezplačnih vadb in mogoče je katera od njih prava za vas, da se spet zazrete vase in poiščete svojo pot do sreče.

Vabljeni, da z nami znova najdete pot k sebi,  saj je sreča v nas, le najti jo morate, da pride na plan! 🙂

Zaseyoga center je na Dolenjski cesti 274, Ljubljana – Lavrica, v 1. nadstropju, nad Avtopralnico!

Vadbe bodo potekale:

V ponedeljek                 27.03.2017 ob 17.00-18.00         Joga obraza
V sredo                            29.03.2017 ob 17.00-18.00         Ženska energija
V sredo                            29.03.2017 ob 18.30-20.00        Terapevtska Joga

Število je omejeno zato ne čakajte in se pirjavite na zaseyoga@gmail.com kar zdaj. ♥

Za vadbo Ženska energija prinesite podlogo za jogo in eno odejo, za terapevtsko jogo pa 3 odeje in en majhen vzglavnik ter podlogo za jogo.

Odločite za za eno od vadb ali pa kar za vse 🙂 in se mi pridružite pri predstavitvenih vadbah. Enak urnik bo veljal do konca junija.

In ne pozabite, 27.3.2017 ob 18.15 pričnemo tudi z Osnovnim tečajem Joge obraza, kjer se boste poleg 15 vaj za top formo obraza in hormonskega ravnovesja naučili tudi vse kar rabite vedeti o hormonih, spanju, prehranskih dopolnilih, naravni negi kože in še in še…. in ker so mesta omejena se čimprej prijavite na zaseyoga@gmail.com.

Več o nas in naših vadbah ter posebnih programih si lahko preberete na naši facebook strani “Zaseyoga.”