In kakšen je ta aparat? Gre za WS 311, ki je osnovni Zhoulin Bio-Spectrum terapevtski aparat. Aparat lahko obračamo okoli osi 360°, zato ga lahko namestimo na poljuben del telesa. Omogoča nam natančno žarenje obolelega dela, lahko pa ga usmerimo na ustrezne akupresurne točke, ki so definirane na temelju tradicionalne kitajske medicine.

Za piko na i pa boš nad njim navdušena tudi zato, ker je primeren tako za domačo in profesionalno uporabo za različne terapevtske namene. Je lahek in priročen aparat. Lahko ga uporabljamo doma, na počitnicah, v studiu, pisarni… Odlikuje ga zelo enostavna uporaba, majhna poraba energije in lep design.

WS 311

Za rokovanje in uporabo ne potrebujemo nobenih medicinskih predznanj. Uporabljamo ga po priloženih navodilih in po priporočilih prodajalca.

 

Aparat pospešuje mikrocirkulacijo, regulira živčni sistem, krepi imunski sistem, odpravlja težave pri stresu, pospešuje obnovo celic, uravnava telesno težo, za lepši izgled vaše kože, krepi delovanje različnih telesnih funkcij… V kolikor se si se prepoznala v omenjenih težavah, ne čakaj in ne pretiravaj s tableti, ki ti že vrsto let morda sploh ne pomagajo, v nekaterih primerih ti lahko celo škodujejo.

 

Aparate se uporablja tudi v uradni medicini na številnih področjih

Aparati Zhoulin Bio-Spectrum temeljijo na več kot 30 let mednarodnih kliničnih raziskav in testov. Na Kitajskem se aparate uporablja tudi v uradni medicini na številnih področjih. Klinični testi so bili izvedeni in potrjeni iz strani USA S-FDA na sledečem:

  • Interna medicina: bronhitis, astma, gastritis, hepatitis, razjede, driska, zaprtost
  • Kirurgija: pri okužbah in zdravljenju ran
  • Ortopedija: bolečine v mišicah, artritis, zvini
  • Bolezni kože: herpes zoster, ekcemi, dermatitis, opekline, zaležanine, omrzline
  • Ginekologija: vnetja medenice
  • Pediatrija: mumps, pljučnice

Primerno je za ljudi vseh generacij
Primeren je tako za starejše, odraščajoče, negovanje kože, za kakovostnejšo spolnost, najmlajše, managerje in poslovne ljudi, pri hujšanju in odpravi celulita, športnike in rekreativce.

 

izdelki biospectrum

izdelki Biospectrum

 Vzpodbuja delovanje kardio vaskularnega sistema, pospešuje metabolizem in revitalizira tkiva, regulira živčni sistem in delovanje žlez z notranjim izločanjem, izboljšuje in krepi celoten imunski sistem.

 

Bio-Spectrum je patentirana tehnologija in mednarodna blagovna znamka. Podjetje je že 15 let prisotno v njihovih prostorih z izvajanjem biospectralnih terapij.