Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Se neprestano počutiš utrujena, se ne moreš nehati sekirati zaradi težav v službi, imaš bolečine v določenem delu telesa, ki se je ne moreš znebiti, ti šepa koncentracija ali pa imata z boljšo polovico težave med rjuhami? Pravzaprav gre lahko za zaprto čakro in čas je, da razbiješ blokade, ki nastajajo v posameznih čakrah!

   

  čakre

  Pravilno delujoča čakra se vrti v smeri urinega kazalca. Če se vrti prehitro, izgublja energijo in je hiperaktivna. Če se vrti prepočasi, prejme premalo energije.

  Torej… kaj ČAKRE sploh so?

  Zagotovo si že slišala za čakre, a se morda še sprašuješ kaj točno sploh so? Gre pravzaprav za energijske centre v našem telesu, ki nadzorujejo naše telesne funkcije in um. Imamo pa sedem glavnih čaker, sicer pa jih je v telesu nešteto. Morda ti je bolj poznan izraz avra? Gre pravzaprav za podobno stvar! Človeška avra je energetska matrica, ki se nahaja okrog fizičnega telesa in ima torej sedem osnovnih slojev. Avra vsakega posameznika se napaja z energijo univerzalnega energetskega polja, ta energija vstopa in se predeluje v sedmih glavnih energetskih centrih, ki so razporejeni vzdolž hrbtenice, in jih imenujemo – čakre. Se sprašuješ kako izgledajo? Čakre ali energetski centri pravzaprav izgledajo kot vrtinci, ki se, če je človek zdrav, z določeno hitrostjo vrtijo v smeri urinih kazalcev. Čakre so sicer veliko bolj goste kot aure in lažje jih zaznamo, zaradi ogromne količine energije, ki se pretaka skoznje, vendar jih še vedno ne moremo začutiti kakor naše fizično telo. Vendar pa čakre komunicirajo z našim fizičnim telesom preko našega endokrinega in živčnega sistema.

  Osnovna naloga čaker je, da pritegujejo oziroma vsesavajo energijo iz okolice ter z njo oskrbujejo vse telesne organe!

  Kakšna terapija učinkovito deluje na čakre?

  V kolikor še nisi slišala za Biospektrum terapijo, je zdaj skrajni čas za to! Terapija namreč spodbuja mikrocirkulacijo in tudi po terapiji še naprej zdravilno učinkuje, ker so zdravljene celice po končani terapiji na višji energetski ravni ter nadaljujejo s procesom samozdravljenja.
  Biospectrum naprava deluje na čakre tako, da deluje preko akupunkturnih točk na pretok energije in tako spodbuja pretok energije po vseh meridianih.
  Kot konkretno prikazuje spodnja fotografija, lahko vidimo razliko pred in po Biospectrum terapiji. Ta je izrednega pomena za uravnavanje oziroma uravnovešanje naše energije, kar pa je seveda ključnega pomena za pričetek samozdravljenja – na vseh štirih sistemih delovanja človeškega telesa: Žleze z notranjim izločanjem, kardio vaskularni sistem, imunski in živčni sistem.  In ravno Biospectrum ima to lastnost, da deluje preko termičnega in netermičnega principa, preko bioresonance in hkrati preko akupunkturnega načina ter tudi preko kristalne terapije, saj ima prevleko sestavljeno iz 43 različnih kristalov, mineralov.

  Avra pred terapijo in po Biospectrum terapiji

  Primer ZAPRTE čakre

  Ena izmed čaker se imenuje Srčna čakra, ki je četrta čakra (zelena). Je center ljubezni, sočutja in duhovnosti. Ta center nam omogoča, da ljubimo sebe in druge, da sprejemamo in dajemo ljubezen. Ta čakra prav tako povezuje telo, duh in razum. In če imaš to čakro neuravnovešeno, pomeni, da se blokada pojavlja v hitri spremembi razpoloženja, pretirani občutljivosti, da se velikokrat pomiluješ, si paranoična, neodločna, prestrašena ali pa celo misliš, da nisi vredna ljubezni. Povezana je s pljuči, srcem, cirkulacijskim sistemom, rameni in zgornjim delom hrbta.

  Kako si še lahko pomagaš poleg Biospectrum terapije, da bo čakra ponovno odprta oziroma uravnovešena? Pomagaj drugim, več se objemaj, delaj z ljudmi, odkrivaj samo sebe, svoje cilje in želje, jej hrano zelene barve kot je špinača, por, ohrovt, zelje in si pomagaj z dihalnimi vajami! 

  Če čakra nepravilno deluje, je moten vnos energije v telo, s tem pa je sčasoma okrnjeno tudi delovanje organov in drugih delov telesa. Pomagaj si z obiskom Biospectrum centra, kjer boš že po prvi terapiji odšla kot prerojena!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje