Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Po tem, ko je bil celo zimo odsoten, nas je sedaj končno obiskal tudi sneg. Morda ste nad njim popolnoma navdušeni, morda nekoliko manj – ne glede na vaše razpoloženje pa vam bo verjetno prav prišlo naslednjih 5 trikov. Na koncu pa vam namignemo še z vročo novico, ki vas bo ogrela sredi tega snežnega meteža.

  1. Brez težav z rokavicami: Pametni telefoni so super orodje, dokler si ne nadenete rokavic. Vsi smo že doživeli manjši stres, ko smo se želeli oglasiti na klic ali odgovoriti na sporočilo, medtem ko smo z roke vlekli rokavico in na koncu vse skupaj zamudili. Na srečo Huawei Mate 10 Pro pozna rešitev te težave. Telefon namreč vsebuje poseben način, ki omogoča rokovanje kar z rokavicami. Sprehodite se v nastavitve, poiščite razdelek Pametna pomoč in spodaj v seznamu vklopite možnost Način za rokavice. Rokovanje s telefonom sedaj ne bo več pomenilo mrzlih rok.

  2. Deli zimsko pravljico: Sedaj, ko nas je obiskala zima je idealen čas, da svoje prijatelje iz toplejših podnebij podražite s 3D panoramo. Ustvarite svojo snežno kroglo: odprite aplikacijo za fotografiranje in podrsajte po zaslonu iz desne proti levi. Izberite način 3D panorama. Sledite navodilom na zaslonu in se premikajte naokoli s fotoaparatom ter ustvarite svojo lastno interaktivno 3D panoramo, ki bo ponesla nekaj snežink tudi tistim, ki se trenutno topijo na soncu.

  3. Postanite čarovnik pri upravljanju z eno roko: Ne glede na to, ali po hribu vlečete sani, praskate led z vetrobranskih stekel ali pa zgolj prenašate težko vrečko iz trgovine proti avtomobili, imate na voljo le eno roko. Takrat vam bo prav prišel način upravljanja z eno roko, ki ga omogoča Huawei Mate 10 Pro. Podrsaj levo ali desno po gumbih v navigacijski vrstici na dnu zaslona in slika na zaslonu se bo pomanjšala in olajšala delo z eno roko. Za vklop funkcije v nastavitvah poiščite Pametno pomoč in izberite UV za enoročno uporabo ter vklopite možnost Prikaz majhnega zaslona.

  4. Popoln snežni portret: Ste vedeli, da Huawei Mate 10 Pro samodejno prepozna, da fotografirate v zasneženem okolju? Prav zares zna Leicin dvojni fotoaparat s pomočjo umetne inteligence prepoznati, da skozi objektiv na zaslonu gledate zasneženo okolico in samodejno prilagoditi nastavitve, da je zajeta fotografija vedno znova popolna. Ni se vam treba ukvarjati z barvami, kontrastom, svetlostjo ali časom osvetlitve, ker vse to za vas naredi umetna inteligenca.

  5. Zimski spomini na zahtevo: Četudi morda sedajle preklinjate snežne padavine, se boste kmalu nostalgično spominjali hladnejših dni. V Galeriji odprite zavihek Odkrijte in poiščite svoje trenutke v razdelku Poudarki. Če želite lahko zbrane fotografije in video posnetke izvozite v obliki kretkega filma, ki ga bo Mate 10 Pro samodejno sestavil v dinamično kompozicjio.

  Še nekaj vročega
  Kot je bilo obljubljeno v uvodu pa še nekaj vročih informacij, ki vam bodo morda prišle prav. Že v teh dneh je lahko vaš najnovejši telefon Huawei P smart, ki je popolna fuzija mode in tehnologije. Naložen ima najnovejši operacijski sistem z vmesnikom EMUI 8.0. Njegove glavne značilnosti so celostranski oziroma ti. FullView zaslon, ekskluzivni Face Beauty algoritem in zajem fotografij z gestami in drugimi funkcijami. Za desetaka manj kot 300 € je lahko vaš že pred valentinovim, saj je P smart del nove Huaweijeve kampanje #AddictedToYou.

  Grajenje, vzpostavljanje in vzdrževanje dobrih in zdravih odnosov z bližnjimi, tudi s pomočjo pametnih telefonov, je vzgib za zgoraj omenjeno aktivacijo.

  V januarju so s pomočjo organizacije IPSOS opravili raziskavo v kar 12 državah, med drugim tudi v Sloveniji. Le ta pomaga razumeti pomen mobilnih naprav uporabnikom in izražanje čustev z njihovo pomočjo.

  Rezultati raziskave poimenovane “Razmerja s telefoni” so pokazali, da so mobilne naprave pomemben element sodobnega vsakdanjika. Večina anketirancev telefon vzame s seboj tako rekoč povsod, pa vendarle v večini pritrjujejo da je pristen odnos z ljubljenimi pomembnejši.

  In prav zato Huawei vabi na zelo posebno romantično razvajanje. Na valentinovo bo v restavraciji Atelje v Ljubljani za zaljubljene kreiral mladi, a nadvse prodorni chef Jorg Zupan. Goste bo s svojimi avtorskimi in ekskluzivnimi kreacijami ta večer razvajal kar s pet hodnim menijem. Ste zraven? Lahko, a edino, če za cel večer odložite telefon in se popolnoma prepustite svoji ljubezni.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje