Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsaka izmed nas se rada počuti kot milijon dolarjev, a se na žalost naša samozavest v lastni seksipil v času menstruacije pogosto omaja. Zaradi velikih vložkov, ogromnih spodnjic, kakršne so nosile naše babice, da bi preprečile morebitno prepuščanj sanitarnih pripomočkov in bolečih krčev se najraje zapremo v sobo in počakamo, da najhujše mine. Ste že kdaj pomislile, da bi se neprijetnemu počutju uprle na taktični način?

  Spoznajte menstrualno spodnje perilo! Udobne menstrualne hlačke LaliPanties omogočajo popolno zaščito ter se zaradi kvalitetnega materiala popolno prilegajo vašemu telesu. Podobno kot običajno spodnje perilo jih sestavlja 95% bombaž ter 5% elastan, dodatno zaščito med “tistimi dnevi” pa ponuja notranja neprepustna tkanina je prevlečena s 100% poliestrskim premazom.

  Perejo se lahko običajno z ostalim perilom, zato ne zahtevajo nikakršne posebne oskrbe. Njihov namen je le, da vam omogočijo lažje in udobnejše preživljanje časa menstruacije.
  Predlagamo, da jih oblečete že v dnevih pričakovanja menstruacije, saj lahko tako preprečite omadeževanje svojih najljubših belih spodnjic, obenem pa tudi preprečite madeže na hlačah.

  Presenetite svojega dragega ali drago s seksi perilom, katerega lahko oblečete tudi na normalen vsakdan. Menstrualne hlačke LaliPanties lahko uporabljate kot običajno spodnje perilo, saj so s svojim modernim dizajnom, visoko kvaliteto in udobnim materialom skorajda enake običajnim! Povrnite si samozavest tudi med menstruacijo!

  Menstrualne hlačke LaliPanties so primerne za vse velikosti!

  Menstrualne hlačke LaliPanties so primerne za vse velikosti!

  Dodatno udobje si omogočite tudi z uporabo menstrualne skodelice! Enkratni nakup bo nadomestil nadležne obiske drogerije v času, ko se nerade odpravimo dlje kot do službenega mesta. Z menstrualno skodelico LaliCup se borite proti izsušeni sluznici, nepotrebnim stroškom in se seznanite z udobnim počutjem tudi med najhujšimi dnevi vašega ciklusa.

  Za več praktičnih izdelkov za obdobje menstruacije obiščite spletno stran LaliCup!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje