Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ko začneš trenirati, je to lahko zelo psihično naporna stvar! Ko ne veš, kaj delati z vsemi temi napravami, razen morda tekalni trak (pa še tu ne veš kaj pritisniti, da bi hodila v hrib), skrbi te kaj si bodo ljudje mislili o tebi, občutek imaš, da bodo vsi opazovali novo osebo. Se prepoznaš v tem opisu? Ne skrbi!

  Prav tako, kot si se naučila novih stvari v službi, se boš zlahka naučila kako uporabiti tisto hudo napravo za oblikovanje zadnjice! Ampak sekiranje okoli tega, kaj si bodo drugi mislili, pa je malo bolj kompleksna zadeva. A vseeno verjemi, manj boš negotova, ko se boš naučila, kako stvari delujejo in naredila nekaj prvih korakov, da se prepričaš, da bo vse vredu, medtem ko boš telovadila. Naslednje točke so le nekateri nasveti, ki ti lahko pomagajo pri tem, da se boš počutila bolj udobno in samozavestno v fitness centru!

  Obleci jopico s kapuco

  Neugodni, nesamozavestni in “paranoični” občutki med treningom res niso zabavni občutki! Jopica s kapuco ti lahko vsaj na začetku pomaga, da boš malo bolj samozavestna, prav tako pa ti skrije kakšen del telesa, za katerega nočem, da bi ga opazovali, saj bi se počutila neprijetno. In zato je ta kos obleke odlična rešitev! Prav tako ima žepe, v katerih imaš lahko mp3 in brez skrbi uživaš v svoji najljubši glasbi. Prav tako pa se boš bolj potila, kar pa je super za kožo – kot nekakšna mini savna, medtem ko treniraš!

  Poslušaj glasbo

  Poslušanje glasbe ti lahko resnično pomaga, da se vklopiš v trening in se osredotočiš le nase, namesto da skrbiš, kaj si ostali mislijo o tebi. Pripravi si glasbo, ki te motivira ali pa za začetek“Eye of the Tiger” in trening začneš kot Rocky! Že razmišljaš kakšno playlisto boš imela?

  Vpiši se na vodeno vadbo

  Če te resnično skrbi, kako se boš znašla na vseh napravah, poskusi s kakšno vodeno vadbo. Aerobika, pilates, zumba, ni da ni! Tako boš v dvorani s kar nekaj drugimi, ki so prav tako začetniki. Vodil te o trener, ki te bo od začetka naučil prav vsega!

  Na trening prej ali kasneje

  Lahko se izogneš večini ljudi! Odpravi se na trening še pred službo ali pa med pavzo za kosilo ali pa pozno zvečer. Tako se boš izgognila množici!

  Bodi ti! 

  Najbolj pomembna stvar je, da si točno to kar si! Poskusi delati na tem, da v prostor vstopiš samozavestno – četudi najprej le igraš to vlogo in si predstavljaš, da se tako počutiš. Počasi se boš navadila občutka in kar naenkrat se boš zavedala, da se lahko počutiš prijetno v množici ljudi in da tam niso zato, da te bodo opazovali in govorili o tebi, ampak so prišli zaradi istega razloga kot ti – zaradi sebe! Seveda so izjeme, ampak preprosto se ne ukvarjaj z njimi in s tem kaj si drugi mislijo o tebi. To resnično ni pomembno! Ignoriraj jih in jim ne pusti, da ti pridejo do živega. Osredotoči se na sebe, svoje cilje in ohrani pozitiven odnos!

   

  Pomagaj si z Biospectrum terapijo

  V kolikor se boriš s hudo obliko negotovostjo in ti predstavlja takšno oviro v življenju, da se ne moreš spraviti v telovadnico ali samo na jogo v park, potem ti za začetek svetujemo center Biospectrum. Terapije, ki jih izvajajo, regulirajo psihosomatski sistem in uspešno delujejo na pojave tesnob, strahu, depresij, negotovosti, splošne oslabelosti itn.

  Biospectrum je najsodobnejši način zdravljenja na področju terapevtske biotehnologije. Namenjen je izboljšanju zdravja, boljšemu počutju in lepšemu telesnemu videzu brez stranskih učinkov. S pomočjo efekta bio- resonance se človeške celice, organi in celotno telo uglasi s frekvenco naprave, ki proizvaja celoten frekvenčni spekter zdravega človeškega telesa. Bio-spectrum aparat izžareva elektromagnetno valovanje širokega spektra od vidne svetlobe do šibkih mikrovalov, kar povzroča pojav bioresonance, ki deluje na posamezne dele telesa ali na akupunkturne točke. Deluje fizično in biološko ter tako s pomočjo bioresonance omogoča efekte zdravljenja in samozdravljenja. Več o terapiji pa si lahko prebereš TUKAJ.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje