Veseli december je končno tu. Mesec, ki smo ga pričakovale vse leto, je potrkal na vrata. In z njim predpraznično veselje, nakupovanje, obiski in zabave.

V tem času imamo pogosto v mislih naše najdražje. Kako jih bomo presenetile? S čim jih bomo obdarile? Nam bo uspelo, da bodo letošnji prazniki prav zares nepozabni? In po tem si tiho obljubimo: »Da, letos se bom res posvetila svoji družini, svojim najdražjim in prijateljem.  Namenila jim bom svoj čas, svojo naklonjenost. Želim si, da bi bili v njihovi družbi prazniki nekaj posebnega.

Seveda, lepo je, da nas ob misli na praznični december ogreje misel na naše bližnje. Čudovito, da načrtujemo, kako bomo praznike preživele v njihovi družbi. A vendarle je prav, da se vprašamo tudi o nas samih. Kako se bom za praznike letos razvajala sama? Kaj si bom privoščila? No, ko začnete razmišljati v tej smeri, seveda ne morete mimo misli na vaše lase.

Zakaj? Vemo, da je december, vsaj kar se vremena tiče, precej muhast mesec. Poleg izredno nizkih temperatur nas včasih zasuje snegom, spet drugič pa preseneti z dežjem. Te vremensko neugodne razmere pa seveda vplivajo tudi na naše lase. Ti pozimi zahtevajo in si zaslužijo prav posebno nego. V zimskem času lasje namreč hitro oslabijo in se poškodujejo, zato si tudi oni zaslužijo majhno praznično razvajanje in obdarovanje. Največjo uslugo jim boste naredili, če jim v veselem decembru ponudite skrbno nego z izbranimi, preizkušenimi in kakovostnimi izdelki. Pa ne le zato, ker si to zaslužijo. Veste, kaj je dobra novica? Lasje vam bodo skrb, ki jim jo posvečate, vsekakor vrnili. Na božični ali novoletni zabavi vaše pričeske tako ne bo treba zakrivati z, roko na srce, včasih kar neudobnimi klobuki. Prav nasprotno. v trenutku, ko bodo v vas osredotočeni številni pogledi, boste lahko izstopale v vsem svojem sijaju.

In ne, ne skrbite. Ni vam treba v trgovine in se tam med gnečo prerivati do polic s kozmetiko. Ne, prav zares ne. Mi poznamo elegantnejšo in preprostejšo rešitev, ki bo poskrbela, da bodo vaši lasje postali vaš ponos. Ne verjamete? Naj vas prepričamo v nasprotno.

mateja_članek_slika

Posebej za vas ponujamo profesionalno nego za oslabele in poškodovane lase. Skrivnost se nahaja v novi liniji kakovostnih proizvodov za lase, ki jo je razvil Joico. Predstavljamo vam posebno nego las  v salonu, kjer bomo v le štirih korakih temeljito obnovili vaše lase in jim povrniti voljnost ter hidracijo. Dobile boste čudovite, močne in zdrave lase, o katerih ste vedno sanjale. Po obnovi bodo vaši lasje tudi nadvse gladki, krepki in sijoči. Med razvajanjem in sproščanjem v salonu boste vašim lasem ponudile prvovrstno nego. In kaj je pri tem najbolje? Učinki bodo vidni takoj! Tako je, ni še prepozno – še imate čas, da za božič ali najdaljšo noč v letu zablestite tudi z vašimi lasmi.

In v kateri salon vas bo vodila pot? Mi smo se za vas pozanimali o ponudbah in cenah nekaterih frizerskih salonov v Ljubljani. Presenečeni smo bili nad odlično ponudbo, ki jo za svoje stranke predstavlja frizerski salon Mateja. Sodoben salon, ki se nahaja na odlični lokaciji v ljubljanski mesti četrti Zelena jama, vašim lasem ponuja prvovrstno nego. Izkušeni strokovnjaki, ki za zdrave in sijoče lase skrbijo že dolgih sedemnajst let, vam bodo znali svetovati in poskrbeti, da boste v nepozabne dni, ki prihajajo, vstopile s čudovito pričesko. Kaj torej še čakate, novo leto je tik pred vrati!

Prijazno osebje je za vas dosegljivo na telefonski številki 040 128 560 oz. 01 / 540 23 64. Salon lahko obiščete med ponedeljkom in petkom od 7. do 19. ure, v soboto pa od 8. do 12. ure. Pridite in se na Šmartinski cesti 70 na lastne oči prepričajte, da nad vašimi lasmi ne velja obupati. Prav nasprotno! S pomočjo frizerskega salona Mateja boste v veselem decembru videti čudovito. Ne zamudite te priložnosti in nas obiščite – še letos!

 

 

(oglasno sporočilo)