Govorimo o poletnem nakitu s sidrom, ki ne bi moral biti bolj poletni kot je slišati. Sidro nas že od nekdaj spominja na morje, valove, poletje, sonček, plaže, morda tudi na koktajle na ležalnikih. Zato se zdi najbolj primeren nakit za poletne dni, pa tudi zato, ker pristajajo prav k vsakemu stilu!

ZASIDRAJTE V POLETJE

Vsi poznamo občutek, ko kupimo nakit in bi ga radi nosili kar vsak dan, ker smo tako navdušeni, ko imamo končno nekaj novega. Ampak kmalu ugotovimo, da ne pristaja ravno vedno k vsakemu outfitu. V takšnih primerih vam priporočamo zapestnice in verižice SMASH, ki vam ne bodo povzročale preglavic, ko boste izbirali primeren nakit v naslednjih poletnih dneh. Dodajte svojemu stilu posebno dinamiko in popestrite svoje poletne dni z verižico ali zapestnico! Primerna je za zmenek na lepšem, za koncert, sprehod v naravi, lahko jo nosite kot gostja na poroki ali pa z njo kar zaplavate v osvežilno morje.

 

Srebrna verižica s črnim sidrom

Srebrna verižica s črnim sidrom.

In ne le da so zapestnice in verižice na voljo v več barvah, so tudi neverjetno vzdržne, ne povzročajo alergij in so ODPORNE proti rjavenju – super, kajne?

 

Zapestnice, ki pristajajo vsakemu stilu!

Zapestnice, ki pristajajo vsakemu stilu!

Sidro je ponekod pomenilo prečkanje ekvatorja, dušo umrlega mornarja ali pa simbol upanja. Danes bi lahko pomen preoblikovali v “iskanje zasidranja samega sebe“.

Poiščite svojo zapestnico ali verižico, ki bo del vaše poletne zgodbe – v spletni trgovini SMASH!

“Usoda vpenja nas v kroge mnogih, nihče ne gre po poti sam.
Vse kar sejemo v življenja drugih, se slej ko prej povrne nam.” NN