Barve somraka so navdih tudi za umetnost. In ena izmed zvrsti, ki idealno povezuje umetnost z osebno rastjo je tudi barvanje mandal. Te so v zadnjem času med ljudmi izredno priljubljene, saj ponujajo trenutek meditacije in hkrati umetniškega izražanja.

S trenutkom se je povezal tudi Huawei, ki je razvil sodelovanje z Sanjo Rehar, ki riše in ustvarja že praktično celo življenje. Sanja resnično obožuje barve in ravno zato so njene slike zelo barvite. “Barve dajejo življenju polnost, vitalnost, igrivost, veselje in optimizem,” pravi Sanja, ki svoje znanje rada deli z drugimi. Zadnja leta Sanja zelo intenzivno riše mandale, ki imajo tudi globlji pomen, skupaj z barvami pa človeku dejansko lahko spreminjajo življenje. Skozi risanje in barvanje mandal spoznavamo, kaj so mandale, zakaj imajo terapevtski učinek in kako pomembno je vnašanja barv v naše življenje, saj je barvna terapija tudi zelo zdravilna. Sanjo in njeno vsestransko kreativnost najdete na Facebooku in Instagramu pod imenom Sunchi artwork.

Z intenzivnostjo in pomenom barv pa je povezana tudi barva somraka, ki je našla svoje mesto tudi v družini barv telefonov Huawei. Oblikovalci so namreč za novi Huawei P20 v barvi somraka iskali navdih pri umirjenosti in drami večerne barvne palete ter seveda tudi pri severnem siju. Barve telefona segajo vse od vijolične, prek modre ter vodno zelene in se zaključijo z globoko kobaltno zeleno. Barvni preliv deluje naravno in je pomirjujoč za naše oči, hkrati pa kaže bogastvo in raznolikost čustev.

Različni odtenki za različna počutja

Vsak odtenek v prelivu ima svojo osebnost. Modra je običajno znana po svojih pomirjujočih učinkih. Temnejši odtenki stimulirajo misli v bolj jasno razmišljanje, medtem ko imajo zeleni bolj sproščujoč odziv. To so najbolj prijazni odtenki za oči. Vijolična se povezuje z bogastvom in plemenitostjo, stimulira naše misli in spodbuja intenzivno razmišljanje in intuicijo.

S Huaweijem P20 v barvi somraka je Huawei potrošnikom ponudil trendovsko oblikovanje združeno z napredno tehnologijo. Ta visokokakovostni pametni telefon, ki je navdahnjen z najnovejšimi barvnimi trendi, je opremljen s številnimi inovativnimi funkcijami, ki naslavljajo potrebe potrošnikov z vidika kakovosti in cene. Nova cena, 579,99 EUR, ga postavlja kot eno izmed najbolj privlačnih izbir na trgu.