Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če ste že dobršen del življenja na dieti, se ukvarjate s športom, a rezultati niso in niso vidni, bo tale prispevek verjetno precej koristen za vas . Morda že tako malo jeste, ko pa si privoščite najljubšo jed, si to očitate in se počutite slabo. “Danes pa res začnem”, naslednji dan pa je že vse po starem…

  Če se prepoznate v teh besedah, ali se vrtite v podobnem začaranem krogu, vas povabim, da si preberete kakšna je vloga svetovalca za prehrano pri oblikovanju zdravih prehranskih navad, hujšanje pa je  logična posledica slednjih. S hujšanjem se v Befitu ukvarjamo že od leta 2007, za nami je že prek 650 uspešno zaključenih programov. Nudimo tudi in sestavo jedilnika in vodenje prehrane pri sladkorni bolezni.

  Preverite tudi: Skrivnosti za hitro in zdravo hujšanje

  Ena glavnih nalog svetovalca je podpora in motivacija klienta ter postopno spreminjanje prehranskih navad.

  Na svetovanju, ali coachingu (slednji je zadnje čase vedno pogostejši izraz) strokovnjak analizira vaše dotedanje prehranjevalne navade, navade glede gibanja in izpostavi kritične točke. Skoraj vedno gre za majhne napake, ki se jih niti ne zavedamo, ampak prav te igrajo ključno vlogo pri tem, ali boste shujšali ali ne.

  Vas vsa nova »znanstvena« dognanja o prehrani in dietah v revijah in e-mailih zavedejo do stopnje, ko pravzaprav ne veste več, kaj je zdravo jesti in kaj ne?

  Dober svetovalec za prehrano se redno izobražuje in izpopolnjuje svoje znanje. Znanje nadgrajuje tudi iz svojih lastnih izkušenj pri delu s svojimi klienti. 

  Ste naveličani ponavljanja in preizkušanja novih diet s kratkotrajnimi učinki?
  Dober svetovalec za prehrano vam  sestavi jedilnik, ki bo omogočal zdravo in učinkovito hujšanje s hrano, ki jo imate radi. Kar je ključno, vas bo naučil pridobljeno težo tudi vzdrževati. V jedilniku je tako prostor tudi za piškote ali čokolado, ki so najpogostejše pregrehe, ki se jim večina naših klientov ne želi odpovedati. Če niste sladkosnedi, pa uvrstimo slane pregrehe. Ključno je, da nov način prehrane vsebuje vse, kar imate radi, a primerno umeščeno. 

  Se želite naučiti jesti tako, da boste brez težav zmogli ohranjati težo v vsakdanjem življenju, kjer so prisotni praznovanja, nočni obiski hladilnikov, poslovne večerje, občasno popivanje s prijatelji, napadi lakote po sladkarijah in prigrizkih zvečer …?
  Osebni svetovalec za prehrano vas bo skozi celoten program hujšanja ali optimizacije zdravja na praktičnih primerih naučil, kako imeti takšnih odklonov manj, pa tudi kaj storiti, ko do njih pride.

  Preverite tudi: ITM kalkulator: Kakšen je idealen indeks telesne mase za ženske (in moške)?

  Imate določene prehranske navade, ki se jim ne bi radi odrekli ali imate alergije?
  Prehranski svetovalec vam bo sestavil prehranski načrt, narejen čisto po vaši meri, upošteval vaše navade in želje, hkrati pa jedilnike prilagodil tako, da boste kar najbolj optimalno dosegali svoje cilje.

  Seznam preverjenih osebnih trenerjev in nutricionistov najdete na Omisli.si.

  Ste zaposleni in enostavno nimate časa razmišljati še o tem, kaj boste jedli?
  Vaša naloga, ko se priključite v program, je samo še ta, da jeste. Če imate službo, kjer ste večino časa na poti ali se večino časa prehranjujete zunaj, jedilnik prilagodimo vašim okoliščinam. Z majhnimi triki razbremenimo vaše vsakodnevno razmišljanje o hrani.

  Želite preprosto dobro izgledati v kopalkah? Pod strokovnim vodstvom gre lažje in hitreje!
  Vsaka odločitev za bolj zdravo prehranjevanje je dobra in bo prinesla rezultate. Pod strokovnim vodstvom se izognete zapletom, napakam in tako napredujete hitreje, učinkoviteje in predvsem brez dodatnega stresa.

  Če bi se želeli dogovoriti za prvi posvet z analizo sestave telesa in primerom jedilnika po vaši meri, pišite na anja@prehrana.info ali pokličite na 051234278.

  V mesecu januarju vam nudimo kar – 30 % popust na 1. posvet!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje