Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  (21.03. – 20.04.)

  Ona: Odlikovala vas bo ognjevitost. V ljubezni bo razbrati napredek na intenziven način. Modro pa se bo pogovoriti, kaj vas moti in kaj boli. On: Čas v svojem bistvu prinaša ključne spremembe. Slediti boste morali sebi in svojim sanjam. Ljubezenska sreča bo odvisna od modrih odločitev.

  Bik

  (21.04. – 20.05.)

  Ona: Ljubezen bo za vas cvet vrtnice. Negujte svoje romantične občutke in lastno srečo. Slediti morate tisti varnosti, ki jo potrebujete. On: Izpolnila se vam bo srčna želja. Skozi prizmo odnosa bo razbrati napredek, tako na osebni, kot duhovni ravni. Spremljala vas bo notranja sreča.

  Dvojčka

  (21.05. – 20.06.)

  Ona: Razigranost vam bo koristila v ljubezni. Doumeti morate, da ste sami tisti, ki si postavljate pravila igre. Za samske bo prelomnica marca. On: Kljub resnosti in se boste znali preobraziti. Planetni vplivi prinašajo novo in svežo energijo. Bodite načelni in svoje občutke povejte.

  Rak

  (21.06. – 22.07.)

  Ona: Spremljala vas bo nežnost, občutljivost in romantičnost. Vaše misli bodo zelo intenzivne in tako dosežete vse. Sreča se bo skriva v globini srca. On: Ljubezensko življenje bo nekoliko nemirno. Postaviti si boste morali svoje omejitve. Ne bodite neučakani, ampak se učite.

  Lev

  (23.07. – 22.08.)

  Ona: Zvezde v ljubezni bodo na vaši strani. Odprli se vam bodo romantični izzivi in hrepenenje. Prijetne besede bodo ključ do srca. On: Odkrili boste delček lastne popolnosti. Popaziti morate na način razmišljanja in doumeti, da je življenje prijetno. Sprostila vas bo romantika.

  Devica

  (23.08. – 22.09.)

  Ona: Prisluhniti boste morali svojim občutkom. Omenjeno vam bo podarilo upanje in prijetnosti. Ne bodite pretirano strogi. On: Valentinovo vam odpira val ugodnih priložnosti V ljubezni bo zelo dinamično in nepredvidljivo. Omenjeno si vzemite kot izziv in šolo v kateri boste napredovali.

  Tehtnica

  (23.09. – 23.10.)

  Ona: Ljubezen in prijateljstvo bo šlo z roko v roki. Odlikovala vas bo magnetičnost. Po zvezdnih namigih najdete v sebi tudi moč. On: Prizma odnosa bo vaše učenje. Morali boste na intenziven način znali prilagoditi. Narediti boste morali prerez in slediti tistim stvarem, ki so vam blizu.

  Škorpijon

  (24.10 – 22.11.)

  Ona: Modro bo, da si boste določili osebne meje in pravila igre. Tako najdete v sebi ugodne iztočnice za osebno in duhovno rast. On: Ključen vam bo duhovni vidik življenja. Na odnose boste pogledati iz druge dimenzijo. Omenjeno vam bo podarilo skrito moč in smerokaze. Štele bodo malenkosti.

  Strelec

  (23.11. – 21.12.)

  Ona: Ljubezenska sreča bo za vas kot labirint. Doumeti boste morali, kako pomembne so prioritete. Pogovor, dolgi sprehodi in skupne urice vam bodo v pomoč. On: Naredili boste rez z preteklostjo. Omenjeno vam bo podarilo ugodne iztočnice. Sledite tistim idealom, na katere ste lahko ponosni!

  Kozorog

  (22.12. – 20.01.)

  Ona: Obiskala vas bo vila kreativnega izražanja. To vam daje notranjo moč in trdnost. Svoje prave občutke boste ljubljeni osebi povedali. On: Na svoj način boste stopili v ospredje. Zgodili se bodo ključni premiki v ljubezni. Skozi pogovor boste lahko sprejeli določene novosti.

  Vodnar

  (21.01 – 18.02.)

  Ona: Združili boste svobodo in prijateljstvo. Omenjeno vam podarja dobre iztočnice za napredovanje v ljubezni. On: Življenje vam bo prineslo darilo. Tako najdete v sebi moč in modrost. Ljubezen vam prinaša močno potrebo po varnosti. Narediti bo potrebno tudi prerez in ločiti zrno od plevel.

  Ribi

  (19.02 – 20.03.)

  Ona: Ljubezen vam prinaša bogato sporočilo. Čustveno se boste znali preleviti v čutno žensko. Tako najdete v sebi možnost, da zasijete. On: Sreča se skriva na strani pogumnih. Omenjeno boste lahko dokazali in tako šli osvobojeni naprej. Prijetne besede bodo tisti, ki bodo našle ključ do srca.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.