Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Zaključki bodo sestavni del življenja in narediti boste morali prerez. V pomoč vam bo Venera in tako postaja jasno, da boste sijali v ljubezni in pri vseh odnosih. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti ali bremeni. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  V ospredju bo umetnost in vsa tista opravila, ki so vezana na kreativnost in ustvarjalnost. Neptun vam bo podaril sanje in določeno preizkušnjo, ki bo vezana na torek. Pomembno bo, da boste na pogumen način znali reči bobu bob. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Aspekt med Merkurjem in Plutonom prinaša določene novosti in nove poglede. Blesteli boste skozi cel teden v komunikaciji in intelektualnih dejavnostih. Modro bo, da naredite tudi pri sebi osebno analizo. Blesteli boste na delovnem mestu, več previdnosti bo potrebno v četrtek in petek.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Cel teden boste v znamenju plodne energije in tako boste kos vsem nalogam in delavnim obveznostim. Poglobiti se boste morali v tista opravila s katerimi ste odlašali in dodati novosti. Naklonjen vam bo Jupiter, ki bo prinesel neko pozitivno informacijo in ugodne rešitve.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Teden bo v znamenju konjunkcije Sonca in Jupitra, kar prinaša uspeh, dobro voljo in motivacijo. Do srede boste morali razrešiti nekaj, kar je vezano na preteklost. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Vaša strast bo raziskovanje.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti ali bremeni. Tistih stvari, katerih ne boste povedali na glas, si jih zapišite in si tako olajšajte dušo. Planeti v vaši drugi hiši nakazujejo na čas povečane čustvene varnosti. Naklonjen vam bo Pluton, ki prinaša nove ideje.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri in tako bo uspeh zagotovljen. Toda kljub vsemu boste imeli kar nekaj izzivov v pogledu službe in ljubezni. Narediti morate določen prerez in osebno motivacijo in potem greste pogumno naprej. Notranjo spoznanje vam bo konec tedna predal Pluton.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Mars vam prinesel dodatno pomoč in motivacijo. V tem tednu se boste učili diplomacije. Največ energije boste porabili v ljubezni in pri odnosih. Nakazano je, da vam bo v pomoč in oporo nekdo, ki ga zelo cenite. Če boste konec tedna združili korist Saturna, bodo uspehi na dlani.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Jupiter prinaša veselja in duhovno popotnico. V tem tednu boste večkrat v tišini srca razmislili o svojih pogledih. Venera in Mars bosta prinesla spoznanja, ki so vezana na prijateljstvo in skupinsko delo. Odvečno energijo bo modro usmeriti v vsa opravila, ki so vezana na kreativnost in ustvarjalnost.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Merkur vam bo v pomoč pri vsem tistem, kar morate doreči. Besede bodo v tem tednu nekaj, kar bo v ospredju. Dogodki se bodo korak za korakom odvili v pričakovani smeri. Čas bo namenjen tudi prenovi doma in vsega tistega, kar je vezano na preteklost. Glasba bo balzam za dušo.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Po zvezdnih namigih se boste pripravljeni za osebno svobodo boriti. Naklonjen vam bo aspekt med Soncem in Jupitrom, kar obljublja določene dobre iztočnice in modre odločitve. Klepet s prijateljem ob kavi bo v pomoč in oporo. Notranja modrost vam bo prišla prav pri osebni preizkušnji v sredo.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Za resnico se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Poglobljena analiza bo pokazala, kam je modro vlagati energijo. Spoznali boste nekaj zanimivih ljudi. Jupiter vam bo pokazal pot do osebne sreče in ustvarjalnosti. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje