Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vas zanima, kakšna usoda vas čaka ta teden? Preverite svoj tedenski horoskop.

   

  Oven

  21. 3. – 20. 04.

  Uran planet nenavadnih preobratov vam bo podaril upanje in nove ideje. Načrti, ki se bodo zgodili v tem tednu bodo imeli dobro popotnico za srečo. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v komunikaciji, še posebej na delovnem mestu. Dodatno energijo vam bo povrnila narava.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Teden boste preživeli v prijetni družbi in zadeve se bodo odvijale po pričakovani poti. V ljubezni bo mnogo učenja in romantika. Zdi se, da vam bo srčni izvoljenec v ogledalo.  Saturn vam bo poleg vsega naštetega pomagal razumeti notranjo modrost. Sprehod bo balzam za dušo.

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Odkriti boste svet modrih besed. Od retrogradnega Merkurja se boste učili potrpežljivosti in kako je, ko ne gre vse po načrtih. Naklonjen vam bo tudi Pluton in tako boste prišli do lastnih zaključkov. V ospredju bo prilagodljivost in srečo boste našli tisti, ki boste imeli možnost osebne izbere.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Odlikovala vas bo notranja modrost. Aspekt med Merkurjem in Plutonom prinaša preobrazbo na osebni in duhovni ravni. Soočili se boste z tistim, kar ste odlašali in si s tem olajšali dušo. Določiti si boste morali nova pravila in si vzeti čas zase. Tako si boste skovali modre načrte.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Užitki se bodo v tem tednu stopnjevali eden za drugim. Naklonjen vam bo Jupiter, ki bo prinesel srečo, dobre iztočnice osebne rasti in raziskovanje. Iz vsega boste lahko izluščili zrno modrosti in popaziti se boste morali lenobnosti. Napredek v ljubezni bo v četrtek in petek.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Odločitve, ki jih piše življenje bodo preudarne. Retrogradni Merkur vam bo podaril lekcijo vztrajnosti in delavnosti. Mnogi jo bodo opravili briljantno. Čas bo ugoden za pisanje občutkov in delo s preteklostjo. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečevali.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Prijetna glasba bo tista, ki vas bo sprostila. Življenje v sebi skriva določen navdih in motivacijo, katero pa boste črpali iz sebe. Teden bo v znamenju aspekta med Venero in Saturnom, kar pomeni, da boste izjemno delavni in pridni. Vidne spremembe bodo na delovnem mestu.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Teden bo v znamenju ognjenega srca. To predvsem pomeni, da se boste znali boriti za svoje vrednote in pravico. Po zvezdnih namigih se boste učili sprejemanja drugih ljudi. Uran vam bo pričaral nenavadne preobrate in obilico spremembe. Sprva jih boste zavračali in konec tedna postopoma sprejeli.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Filozofsko gledanje na življenja vam bo odprlo nova obzorja. Spoznali boste, da dogodkov ne smete prehitevati – kot to delate navadno, ampak počasi priti do svojih ciljev. Saturn vam bo pomagal do zaključkov in novih začetkov. Do katere mere vam bo omenjeno uspelo pa bo odvisno od vas.

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Teden bo v znamenju energije planeta Jupitra, kar nakazuje na srečo in ugodnosti. Seveda pa boste morali vnaprej postaviti osebne meje. V ljubezni bo za samske preobrat in vezane pozitivna preizkušnja. Srečen dan: sobota.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Mars vam bo vlili pogum in dobre iztočnice. V ljubezni je videti napredek in romantiko. Venera iz sedmega polja horoskopa bo poskrbela za prijetne trenutke in diplomacije. Odkrito se boste morali pogovoriti. Sledi obdobje osebne in duhovne rasti. Sprostila pa vas bo prijetna glasba.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Aspekt Sonca in Jupitra prinaša dobre iztočnice za rast. Spoznali boste, kaj je tisto, kar morate spremeniti in našli način do osebne sreče. Spremljala vas bo tiha sreča in ravnovesje. Popaziti morate na svoje zdravje. Dogodki se bodo v ponedeljek in torek v službi zavrteli v vašo korist.

  Tadej Šink, horarni astrolog

  Astrološko društvo Modra Luna

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje