Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Aspekt Merkurja in Plutona v sebi skriva dobre informacije, ugodne rešitve in paleto možnosti za ustvarjanje. Odlikovala vas bo potreba po raziskovanju lastne resnice in se aktivno lotili skupinske dinamike. Napredovali boste ne delovnem mestu, kjer si boste okrepili samozavest.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v vašo korist. Retrogradni Merkur vam bo podaril dragocene informacije, ki vam bodo vodilo, da boste razrešili nekaj iz preteklosti. Napredek tedna bo na osebni ravni in tako najdete tudi moč. Sprostila vas bo dinamična glasba ali ples.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Narediti boste morali prerez in slediti samo tistim znanjem in vrednotam, od katerih boste imeli korist. V pozitivnem smislu bo izstopala prilagodljivost, ki so vam jo rojenice podarile ob zibelki. Retrogradni Merkur vam bo podaril lekcijo, ki bo vezana na raziskovanje duhovnih zakonitosti.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Prvi krajec (nedelja) vam bo podaril namig, kaj bo potrebno še spremeniti, kje ste dovolj močni in kje se boste morali še učiti. Merkur v sedmem polju nakazuje na čas, ko vam bodo drugi ljudje v osebno pomoč in podporo. Seveda pod pogojem, da jih boste zaprosili za sodelovanje.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Saturn, ki velja v mitologiji za starega učitelja, vam bo ponudili nekaj osebnih iztočnic, katerim boste kos v celoti. Vezane pa bodo predvsem na kreativnost in ustvarjalnost. V ljubezni se boste morali do četrtka odločiti in sprejeti navdih. Odlikovala vas bo plemenitost in povečana delavnost.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Umiriti boste morali svoje misli in s tem pridobite dodatno motivacijo in uspeh. Ključni dejavniki tedna bodo vezani na preteklost in črpanje navdiha iz izkušenj. Čas bo v sebi skrival preobrazbo in tako najdete nekaj ugodnosti tako na osebni, kot duhovni ravni. Počasi se daleč pride.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Obdani boste z pozitivnimi novicami, ki bodo prinesle razcvet in ugodne možnosti. Seveda pa bo spodbudno, pravzaprav nujno, da si boste postavili osebne meje in pravila igre. Kajti na preizkušnji boste v torek in četrtek. Merkur vam bo ponudil prave besede, ter Jupiter širitev in ljubezen do raziskovanja.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Odlikovala vas bo srčnost in skozi omenjeno pridobite samozavest in dobre ideje. S svojim znanjem in izkušnjami boste pridobili ugled in dobre pozicije na delovnem mestu. Odvečno energijo bo potrebno obvladati skozi delo na sebi (meditacijo) ali športne aktivnosti. Dobro se z dobrim vrača.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi in drugi ljudje vam bodo ogledalo. Od njih se boste učili in se skozi njihovo pomočjo odkrito pogovorili. Duhovna znanja vam bodo v pomoč in oporo. Dejstvo je, da se vam bo okrepila vera in optimizem. Sreča se skriva na strani pogumnih, dodajajo zvezde.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Komunikacija bo tista, ki vam bo ponudila določene izzive. Mars, planet akcije v enajstem polju, bo odgovoren za sodelovanje z ljudmi, prijateljska srečanja in skupinsko dinamiko. Morebitnih problemov se boste morali lotiti nekoliko drugače in pri vsem najti tudi alternativne rešitve.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Poglobiti se boste morali v dejavnosti, s katerimi ste odlašali. Odkrito se bo potrebno pogovoriti in svoja stališča povedati na razumljiv način. V ljubezni vas bo spremljala romantika. Dogodki se bodo konec tedna zavrteli v tisto smer, ki bo iskana in pričakovana.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Svojo energijo boste usmerili v dobro in tako nizali uspeh za uspehom. Retrogradni Merkur in Jupiter bosta odgovorna za raziskovanje, iskanje odgovorov iz preteklosti in zorenje na osebni ravni. Teden v sebi skriva plodno in ustvarjalno energijo in obveznostim boste kos v celoti.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.