Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Če ste rojeni aprila, vam bo naklonjena čutna lepotica Venera, ki vam prinaša nekaj dobrih iztočnic napredovanja. Postaviti si boste morali osebne meje in pravila igre. Dobro od rok vam bodo šli pogovori o službi, blesteli pa boste v torek. Ljubezen bo prinesla mnogo prilaganja in sprememb.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Prvi krajec (četrtek) bo za vas prelomnica in od tedaj naprej vam bo mnogo lažje. Okrepili se boste v samozavesti in našli energijo, da stopite v ospredje. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti za osebni razvoj in delo na sebi. Pozitivne misli bodo prinesle harmonijo in srečne razplete.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Do srede boste nemirni in neodločni. V veliko pomoč vam bo tišina, ki pa prinaša tudi nemir. Vir navdiha in osebne sprostitve, pomembno pa bo, da spremenite življenjski slog. Po prehodu se bo Merkur počasi pripravil na retogradno pot, kar pomeni, da morate počakati in premisliti, česa si resnično želite.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Po zvezdnih namigih boste morali ločiti zrno od plevela. Izkušnje iz preteklosti vam bodo dragocen vir navdiha in priložnost za napredek. Občutljivi boste v sredo, ko se boste pilili v modrosti. Dejstvo je, da globoko v sebi nosite odgovore na svoja vprašanja. Sprostila vas bo glasba.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Spremembe bodo tiste, ki bodo odlikovale teden in prinesle življenjski izziv. Sonce in Pluton vnašata skrito moč in energijo, če ji boste dodali še srčnost ali plemenitost, ste na pravi poti. Dovolite si sanjati in tako najdite tisto, kar iščete. Sreča ni nekaj velikega, ampak nekaj, kar nosite v svojem srcu.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Rdeča nit dneva bodo odnosi, sodelovanje in sprejemanje odločitev. Če ste rojeni septembra, vas sreča čaka v sredo in četrtek. Merkurjev preobrat vnaša večjo potrebo po čustveni varnosti in stabilnosti. Odločili se boste in naredili uspešen korak naprej na delovnem mestu.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Raziskovali boste razpotja preteklosti in tako naredili simbolične zaključke. Pluton, planet globalnih sprememb, bo aktiviran in končno se odločite in stopite v ospredje. Na kakšen način in do katere mere, pa je odvisno od vas. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo, njegovi namigi bodo zelo poučni.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Kolo usode vam bo namenjeno na delovnem mestu, kjer se sprosti napetost. Odločitve tega tedna bodo pravilne in tako najdete več motivacije in priložnost. Omejitve bodo sestavni del življenja in iz njih izluščite tisto, kar vam bo v pomoč. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Iskali boste dogodivščino in jo do srede tudi našli. Pojem osebne svobode bo nekaj, za kar ste se pripravljeni boriti. Venera v Tehtnici vnaša napredek v ljubezni in spontane odločitve. Narediti pa si boste morali načrt, kaj je za vas bistveno in posledično zagovarjati svoje odločitve.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Jupiter in Venera krojita energijo tedna in prinašata nekaj pomembnih iztočnic preobrazbe. Simbolični zaključek, ki ste ga naredili že julijan do sedaj pride do izraza in končno vzamete vajeti v svoje roke. Med pozitivne odlike sodi samozavest in trdnost. Omehčala vas bo edino čista ljubezen.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Odnosi so tisti, ki predstavljajo ogledalo in skozi katere se cel teden učite. Omenjeno vam bo všeč samo do tiste mere, dokler ste v vlogi učitelja. Šteje preudarnost, skrbno pa preučite spremembe in novosti. Odgovorno se morate soočiti z vsem tistim, kar vam prinaša izziv na delovnem mestu.

   

  Ribi

  19. 2. – 20. 3.

  Na platno življenja boste vnašali svetle barve in tako pridobili mnogo energije in dinamike. Rešitve, ki bodo prihajale ena za drugo, bodo prinesle olajšanje in svobodo. Nekaj previdnosti ne bo odveč v soboto. Blagodejne učinke bodo imele kreativne dejavnosti in umetniško izražanje. Zapisujte svoje občutke!

   

  Avtorsko delo. Delujem v okviru astrološkega društva Modra Luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje