Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Aspekt Merkurja in Jupitra vas bo osrečil in vam podaril prave besede, dobro izbiro in deloma diplomacijo. Poiskati boste morali navdih in ob strani vam bo stal srčni izvoljenec. Bolj resno obdobje pa vam zvezde pripravljajo na delovnem mestu. Tokrat boste morali do svojih ciljev na počasen način.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Teden, v katerem boste spoznali, da se sreča skriva na strani pogumnih in intenzivnih ljudi. Privlačile vas bodo vse tiste dejavnosti, ki so v celoti vezane na umetnost, modo in barve. Jesenska narava vas bo umirila in čutna lepotica Venera vam bo podarila možnost duhovnega raziskovanja.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Teden bosta krojila Merkur in Jupiter, ki bosta dobra popotnica za srečo in ugodne rešitve. Pomembno bo, da boste v sebi našli moč in se na pravilen način soočili s kopico informacij. Zelo zabavno bo v ljubezni, kjer boste plesali po taktu srčnega izvoljenca – če vam bo to všeč ali ne.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Rast Lune bo spremljalo nihanje v vašem razpoloženju. Zadeve se bodo na koncu odvile točno v tisto smer, ki si boste želeli ali pričakovali. Mars iz sedmega polja vam bo podaril zaupanje in duhovno pomoč skozi druge ljudi. Popolnoma od vas bo odvisno, ali boste omenjeno sprejeli.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Novice, katere boste izvedeli v tem tednu, bodo nadvse nenavadne in polne preobratov. Vpliv Urana prinaša tudi drznost in neučakanost. Pomembno bo, da si boste na pravi način postavili osebne meje in pravila igre ter se jih držali. Srečen dan bosta sobota in nedelja, ko uživate v kreativnosti.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur v aspektu z Jupitrom prinaša dobre rešitve in iztočnice. Jasno je, da boste v tem tednu opravičeno ponosni nase in na vse tiste stvari, ki so vam blizu. Napredek bo v pogledu denarja in čustev. Narediti boste morali korak naprej in se ločiti od zadev, ki ste jih prerasli.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Jesenska narava vam bo podarila upanje in zaupanje v moč življenja. Počutili se boste odlično in naredili nekaj dobrega zase in za okolico. Po zvezdnih namigih bo modro, da si na novo postavite meje in pravila igre ter se jih držite. Merkur vam bo pomagal do pravih besed ob pravem času.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Daleč v ospredju bo trma – prej ko si boste to priznali, lažje vam bo. Svoje naloge boste v osnovi opravljali resno in preudarno in za omenjeno boste prijeli priznanje. Komunikacija vam bo sol in aroma življenja. Zelo modro je, da boste probleme reševali na spontan in kreativen način.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Širitve, takšne in drugačne bodo v ospredju. Naklonjena vam bosta Merkur in Jupiter, ki prinaša paleto ugodnih povezav v pogledu prijateljstva, skupinskih opravil in dogovorov. Popaziti boste morali na moč misli, kajti besede so lahko zelo ustvarjalne. Navdih vam bo podaril srčni izvoljenec.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Dinamika besed bo tista, ki vam bo vlila samozavesti in dobrih poslovnih rešitev. Teden bo v znamenju dinamike Merkurja in Marsa, kar pomeni, da bo poleg vztrajnosti prisotna še ugodnost pravih besed. Notranje se boste morali umiriti in narediti trden sklep, kaj si resnično želite spremeniti.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Odprle se vam bodo nove poti. Po zvezdnih namigih bo modro, da boste odprli tudi svoje srce. Družili se boste z ljudmi, ki vam bodo podarili ustvarjalnost in dobro voljo. Rdeča nit tedna bo povezoval Mars, ki vam bo v pomoč pri raziskovanju neznanih znanj s področja duhovnosti.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Komunikacija vam bo v osebno pomoč in oporo in dejstvo je, da vam bo Merkur naklonil zdravo mero razsodnosti. Globoko v sebi boste morali na sredini tedna narediti preobrat in na intenziven način reči bobu bob. V ljubezni boste pluli po nemirnem morju, a barka bo varno priplula v pristan.

   

  Avtorsko delo. Delujem v okviru astrološkega društva Modra luna.

  Moj GSM: 041 428 966.

  >> Ne spreglejte rokovnika, ki sem ga pripravil z duhovnim učitečjem Sandijem Dolinarjem:

  de-le-roi-2017

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje