Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Otroci komaj čakajo svoj rojstni dan in prav je, da jim priredimo zabavo, v kateri bodo uživali. Predlagamo vam nekaj idej, v katerih boste morda našli navdih za nepozabni rojstni dan. Ključna je seveda torta in igre, v katerih bodo malčki resnično uživali! Naj se rojstnodnevna zabava prične!

  torta

  Sladice, sladice in slaaadice!

  Otroci so najbolj srečni, ko jim pustimo se pregrešiti. Poleg obvezne torte s svečkami naj bo na zabavi veliko slaščic, slanih prigrizkov in bombonov. Lahko se odločite tudi za torto po naročilu in jih presenetite z motivom najljubšega risanega junaka.

  Preverite tudi: Baby Shower: Popoln vodnik za načrtovanje nepozabnega dogodka

  Tema zabave

  Teh je toliko, da se je včasih res težko odločiti. Osredotočite se na to, kaj je otroku trenutno najbolj všeč, v kateri lik se največkrat vživi in katero risanko ima najraje. Tako lahko za fante priredite zabavo herojskih junakov, za punce pa pripravite princeskino zabavo, kjer jim na ta poseben dan dovolite, da se namažejo z lakom za nohte in igrajo z ličili. Lahko pripravite delavnice na katerih otroci ustvarjajo in rišejo.

  kozmetični kovček

  Kovček, ki spodbuja otroško domišljijo in igro vlog!

  Ali pa jim privoščite tale prisrčen roza lepotilni kovček, ki je kot nalašč za deklice, ki se rade igrajo s tvojimi ličili ter uživajo v lepotičenju in vlogi kozmetičarke. Lepotni kovček ima vse kar potrebuje mala gospodična: sušilec za lase, glavnik, kompaktni puder in ogledalce, komplet senčil za veke s čopičem, šminko s pokrovčkom in broško z rožico!

   

  orodje

  Zabava za najmlajše mojstre!

  Za fante bo idealen delovni pas z orodjem za mojstra, ki vključuje vse kar potrebuje mojster pri svojem delu: kladivo, žago, meter, izvijač in klešče. Nedokončana dela okrog hiše ali doma bodo opravljena hitro in učinkovito!

  set za vrtnarjenje

  Vrtnarska zabava!

  Ljubek vrtnarski komplet za male zelene prstke bo navdušel vse otroke,ki vsaj malo časa radi preživijo na vrtu! Komplet vsebuje tri lepe cvetlične lončke z odstranljivo zemljo in rožicami, tako da jih mali vrtnar lahko dejansko “posadi”, pri eni cvetlici pa se lahko popek odpre v cvet. Za prepričljivejšo, bolj doživeto in zabavno igro lahko v vrečko s semeni dodate semena jabolka ali katera druga. Komplet vsebuje tudi ostale pripomočke za vrtnarjenje: zalivalko oz. kanglico za zalivanje, lopatko in grabljice, vrečko za semena ter ljubko vrtnarsko torbico za shranjevanje.

  Preverite tudi: TOP lokacije za poraznovanje rojstnega dne

  opica kostum

  Kapica in rep Opica sta idealna za rojstnodnevne zabave! Zakaj? Otrok bo resnično vesel darila, rojstni dan bo unikaten, prav tako pa bo kostum popestril zabavo!  V otroški spletni trgovini Silly boste našli odlične kostume, nad katerimi bodo tvoji otroci popolnoma navdušeni! Zakaj bi se morali našemiti le za maškare, ko pa so lahko tudi za rojstni dan svoja najljubša žival?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Seveda ne pozabite uživati tudi sami. Gre za veseli praznik, zato prižgite plesno glasbo, zaplešite, nasmejte in posladkajte se in praznujte s svojo družino, prijatelji in prisrčnimi prijatelji vašega otroka.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje